3 °C Budapest

Szétlopják a fürdőket

Pénzcentrum
2007. december 28. 09:00

A jegyeladási-beléptetési rendszernél észlelt visszaélések miatt ismeretlen tettes elleni rendőrségi feljelentésre kérte a Budapest Gyógyfürdői Zrt. felügyelő bizottsága a cég menedzsmentjét - írja a Napi Gazdaság.

Somlyódy Csaba, a testület elnöke elmondta, hogy hang- és képfelvételekkel, illetve külső céggel végeztetett ellenőrzések nyomán már több embert elbocsátottak.

Egy látogatottabb fürdőben esetenként napi egymillió forintos veszteséget is okozhattak a cégnek "a jegyeladásokkal, beléptetésekkel trükközők".

Az elnök tájékoztatása szerint az új fürdővezetők múlt heti kinevezésekor Ferenci Tibor, a cég vezérigazgatója bejelentette, hogy a jegyeladási rendszert teljesen zárttá kívánják átalakítani. Az úgynevezett mágneskártyás karórás rendszerrel a vendégek minden szolgáltatásért (uszoda, szauna, masszázs stb.) külön fizetnének, az összeg a végén összeadódna. A belső pályázattal, egy évre kinevezett, többségében új fürdővezetők általában 10-20 százalékos forgalomnövekedést vállaltak. Ez szigorúbb beléptetési rendszerrel tartható is.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 29. 20:57