Interneten is terjeszkedik a Szerencsejáték Zrt.

Pénzcentrum
2007. november 30. 08:30

Új játékokkal bővül a Szerencsejáték Zrt. (Szrt.) kínálata. Az újdonságokra azonban legalább egy évet várniuk kell a fogadóknak - a vállalat ennyi időt adott a pályázati kiírást megnyert Eastron Kereskedelmi és Fejlesztő Ügynökség Kft.-nek, hogy kifejlessze és megteremtse az internetre szánt játékok szoftver- és informatikai hátterét - írja a Népszabadság.

A magyar magánszemélyek tulajdonában lévő Eastron Kft. komoly ellenlábasokat utasított maga mögé. A hazai informatikai ágazatban az Eastron sem ismeretlen: szállított vállalatirányítási rendszert a Paksi Atomerőműnek, és a Pannon ügyfélirányító rendszerének bővítésével is a céget bízták meg. Mindezek mellett a Budapesti Értéktőzsdének és az APEH-nek is végzett informatikai fejlesztéseket.

A győztes által adott árajánlatot Somorai László, az Szrt. marketingigazgatója nem kívánta elárulni. Csupán anynyit jegyzett meg: az Eastron olyan feltételeket kínált, amelyek alapján gyors megtérülésben bízhatnak. Ez a kialakított konstrukció miatt csaknem biztos is. A teljes rendszert és a kiépítés költségeit ugyanis a szállítónak kell finanszíroznia, s még a marketingköltségekbe is beszállnak.

Az elvárások szerint az Eastronnak egy "szerencseszalont", pontosabban annak szoftver- és hardverhátterét kell kialakítania, ahol bukmékeri típusú játékokra nyílik majd lehetőségük a fogadóknak. Emellett totalizatőri játékok alapjait is el kell készíteniük. (Míg az utóbbiban a játékosok befizetései képezik a nyereményalapot, az előbbi esetében egy konkrét eseményre meghatározott nyereményszorzó alapján fix öszszeget fizetnek.)

- A fejlesztésben a Microsoft Magyarország is részt vesz: az amerikai mogul hazai leányvállalata az Eastron alvállalkozójaként szerepel a projektben - tette hozzá Peredi János. Hogy pontosan milyen - például kocka-, kártya- vagy időalapú - játékok jelennek-e meg a játékosok előtt, azt később határozzák meg. A külalakot sem a pályázaton győztes társaságnak kell kidolgoznia, arra egy webdizájner céget szerződtetnek.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A játékokból remélt éves árbevételről Somorai László igen óvatosan nyilatkozott. Szerinte egymilliárd és húszmilliárd forint között bármennyi lehet, attól függően, változik-e az internetes nyereményekre vonatkozó jogszabályi környezet a következő egy évben, és ha igen, miként.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem