13 °C Budapest

Meg kell tizedelnie a MÁV-nak a menetrendjét

Pénzcentrum
2007. október 16. 08:14

A 2007-2008-as menetrend tervezésekor a MÁV Startnak 10%-os kínálatcsökkentést kell végrehajtania és azt a menetrend tervezetében meg kell jelenítenie - áll abban a levélben, amelyet a vasúttársaság a Gazdasági és Közlekedési Minisztériumtól kapott.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A Magyar Nemzet beszámolója szerint az elvárt kínálatcsökkentés érdekében a márciusban már 14 szakaszon ideiglenesen leállt forgalom mellett további 21 vonalon, illetve vonalszakaszon a személyszállítás ideiglenes szüneteltetésére tesz javaslatot a tárca.

Az ellenzéki politikusok tiltakoznak, mert szerintük a javaslattervezet vidék- és emberellenes, és gazdasági racionalitása is megkérdőjelezhető.

2007.10.08 09:15
Ki szüntesse meg a vasútvonalakat? - Csúszásban a 2008-as menetrend

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

2007.10.08 14:01
Kóka kiszervezné a vasútreformot

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 26. kedd
Dömötör
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?