5 °C Budapest

Már 100 településen mobilos szélessáv

Pénzcentrum
2007. október 15. 11:12

A T-Mobile a tavaly év végihez képest idén ötszörösére növeli a szélessávú 3G/HSDPA-hálózattal lefedett városok számát, és ezzel a lakosságra vetített lefedettség duplájára nő. A bővítésnek köszönhetően mától 100 településen érhető el a T-Mobile szélessáv és használhatók ki teljes mértékben a novembertől megújuló, még több internetezést kínáló mobilinternetes csomagok.

A mai naptól már Kazincbarcikán, Karcagon, Békésben, Kalocsán, Oroszlányban, Szentesen és Tatán is, azaz az ország 100 településén, az ország lakosságának több mint 47%-a számára elérhető a T-Mobile szélessáv. A legnagyobb hazai mobilcég a gyors mobilinternetezést biztosító 3G/HSDPA-hálózatát a következő években továbbra is a vállaltnál gyorsabb ütemben bővíti, így néhány év múlva Magyarország jelentős részén, jó minőségben kínál majd internetszolgáltatást, és a hazai internetpiac egyik meghatározó szereplője lesz. A gyors mobilinternet ugyanis az érintett településeken egyszerűen, kompromisszumok nélkül és kényelmesen használható lesz. A legfeljebb 3,6 Mbps letöltési sebességnek köszönhetően az e-mailezés, a nagyobb méretű fájlok fogadása és küldése, vagy akár a folyamatos videoátvitel is jó minőségben elérhető. A T-Mobile törekvéseit igazolja, hogy az Index internetes portál felmérése szerint szélessávú hálózata a legjobb területi lefedettség mellett a legnagyobb sávszélességet biztosítja az ügyfeleknek.

A szolgáltatás iránti érdeklődést a mobilitás iránti igényen és a kényelmes használaton túl a T-Mobile a mobilinternetes díjcsomagokban leforgalmazható adatmennyiség növelésével, újabb díjcsomagok kialakításával ösztönzi. Idén márciushoz képest, azaz alig fél év leforgása alatt a csomagokban foglalt leforgalmazható adatmennyiség is többszörösére nőtt. A márciusban még 300 MB-os netcsomag pl. novembertől 5 GB-osra változik, azaz több mint 16-szor több internetezést biztosít változatlan áron, miközben hűségnyilatkozat vállalása esetén akciósan ez év végéig fél áron, havi 2895 forintért kínál internet-hozzáférést.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 5. hétfő
Vilma
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?