22 °C Budapest

Havi kétezer alatt a korlátlan ADSL

Pénzcentrum
2007. szeptember 20. 09:40

A piacon jelenleg elérhető egyik legkedvezőbb árú 1Mbit/s sebességű, korlátlan ADSL-csomagot hozta forgalomba otthoni előfizetőknek az Externet. Az akciós 1Mbit/s sebességű szélessávú hozzáférés 2007. szeptember 30-ig rendelhető.

Az Externetnél az 1Mbit/s sebességű, korlátlan Prepaid Alfa ADSL csomag mindössze havi bruttó 1998 forintos díjért rendelhető szeptember végéig.

Az Externet Prepaid, azaz előre fizetett szolgáltatásának előnye, hogy a havi többszáz forintos számlázási költséget az előfizető megtakarítja, és nem kell vesződnie a csekkek havi befizetésével sem. Az Externet akciós díjában semmilyen trükk nincsen, a szerződés teljes futamideje alatt bruttó 1998 forintot kell fizetnie egy hónapra az előfizetőknek, mely egy évre kevesebb, mint 24 ezer forint költséget jelent.

A piacon lévő egyes ADSL ajánlatok sokszor feltűnően kedvező, sőt, akár ingyenes szolgáltatást hirdetnek, azonban ezeket a feltételeket általában csak néhány hónapig élvezhetik az előfizetők, azt követően jóval magasabb díjért internetezhetnek a szerződés hátralévő ideje alatt - mondta el Pórffy András, az Externet Zrt. elnök-vezérigazgatója. Emiatt mindenképpen érdemes az ADSL ajánlatokat a szerződés teljes futamidejére összesített díjak alapján összehasonlítani.

Az akciós Externet ADSL csomagokhoz 3 darab e-mail postafiók, 50 Mbyte webtárhely valamint ingyenes spam- és vírusszűrés is jár. Az új előfizetőknek szóló akciós ajánlatok mellett szolgáltatóváltásra is kedvezményes csomagokat kínál az Externet.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

Napokon belül indul a magyar Kickstarter: így működik a jutalomalapú közösségi finanszírozás

Az emberek egyre tudatosabban vásárolnak, sokkal jobban szeretnek olyan termékeket, szolgáltatásokat megvásárolni, amiknek tudják a mögöttes tartalmát.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 18. szerda
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?