12 °C Budapest

Havi kétezer alatt a korlátlan ADSL

Pénzcentrum
2007. szeptember 20. 09:40

A piacon jelenleg elérhető egyik legkedvezőbb árú 1Mbit/s sebességű, korlátlan ADSL-csomagot hozta forgalomba otthoni előfizetőknek az Externet. Az akciós 1Mbit/s sebességű szélessávú hozzáférés 2007. szeptember 30-ig rendelhető.

Az Externetnél az 1Mbit/s sebességű, korlátlan Prepaid Alfa ADSL csomag mindössze havi bruttó 1998 forintos díjért rendelhető szeptember végéig.

Az Externet Prepaid, azaz előre fizetett szolgáltatásának előnye, hogy a havi többszáz forintos számlázási költséget az előfizető megtakarítja, és nem kell vesződnie a csekkek havi befizetésével sem. Az Externet akciós díjában semmilyen trükk nincsen, a szerződés teljes futamideje alatt bruttó 1998 forintot kell fizetnie egy hónapra az előfizetőknek, mely egy évre kevesebb, mint 24 ezer forint költséget jelent.

A piacon lévő egyes ADSL ajánlatok sokszor feltűnően kedvező, sőt, akár ingyenes szolgáltatást hirdetnek, azonban ezeket a feltételeket általában csak néhány hónapig élvezhetik az előfizetők, azt követően jóval magasabb díjért internetezhetnek a szerződés hátralévő ideje alatt - mondta el Pórffy András, az Externet Zrt. elnök-vezérigazgatója. Emiatt mindenképpen érdemes az ADSL ajánlatokat a szerződés teljes futamidejére összesített díjak alapján összehasonlítani.

Az akciós Externet ADSL csomagokhoz 3 darab e-mail postafiók, 50 Mbyte webtárhely valamint ingyenes spam- és vírusszűrés is jár. Az új előfizetőknek szóló akciós ajánlatok mellett szolgáltatóváltásra is kedvezményes csomagokat kínál az Externet.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 21:06