Jön a saját márkás számítógép!

Pénzcentrum
2007. szeptember 14. 09:00

Ősztől jön a saját márkás asztali számítógép a HRP csoporttól, így a hazai informatikai disztribúciós piac meghatározó szereplőjének számító vállalkozás ennek révén közvetve is bekapcsolódik a közbeszerzésbe is, mivel az oda szerződött cégeknek is szállít - írja a Világgazdaság.

Az Intensa márkanevet viselő gépeket a HRP csoport szervizcégeiben szerelik össze, ha netán kapacitásszűke adódik, bekapcsolják egyik szerződéses partnerüket. Az e nélküli erőforrások havi 1500-2500 darabra elegendőek.

A gépek majd három kategóriában készülnek, így három különböző ügyfélkört céloznak meg, a kisvállalatit, az otthoni felhasználókat, valamint az irodai tervezőrendszerekkel dolgozókat. A számítógépek operációs rendszer nélkül kerülnek az üzletek polcaira, s 50 ezer forintnál kezdődik majd az áruk, a plafon több 100 ezer forint is lehet.

Solt Géza, a HRP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója szerint az év második fele nem tartogat nagy meglepetéseket az informatikai szektor számára, a polarizáció vélhetően tovább folytatódik, illetve a multik dominanciája is erősödik.

Az internetes kereskedelem az, amely további lehetőségeket tartogat, a HRP csoportnál az utóbbi egy évben már az értékesítés negyede zajlik a webáruházon keresztül

NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?