Sugár Mozi: 4 hónap alatt az első

Pénzcentrum
2007. augusztus 29. 15:10

Megnyitása után mindössze négy hónappal a Sugár Mozi már a budapesti piac egyik meghatározó szereplőjévé vált, folyamatos, dinamikus növekedést produkálva, kihasználtság tekintetében pedig ezen rövid idő alatt az első számú budapesti mozivá lépett elő.

A 2007. márciusában indult Sugár Mozi már működése első hónapjaiban magasan az üzemeltető tervei felett teljesített, olyannyira, hogy július hónapban már 50 ezer néző választotta a Sugár Mozit, miközben előadásainak száma kevesebb, mint 4 százaléka a budapesti előadások összességének.

A négy teremmel üzemelő Sugár Mozi nagyságrendileg ugyanannyi látogatót vonz, mint a jóval nagyobb kapacitással rendelkező Palace Duna Plaza vagy Corvin mozi, megelőzve olyan versenytársakat, mint a Palace MOM Park, a Palace Óbuda vagy akár a Palace Pólus - jelentette be Fekete Erzsébet, a Sugár Mozi üzemeltetését végző DVDrent Kft. kereskedelmi vezetője.

Kihasználtság tekintetében a Sugár Mozi a nyári hónapokban végig piacvezető volt, és az előadásonkénti átlagos nézőszámban is valamennyi versenytársa elmarad tőle. Ez utóbbi, a mozik méretétől független mutatóban egyébként július hónapban a Sugár Mozi átlagosan 73 látogató/előadás eredményt ért el, melyre évek óta nem volt példa a hazai piacon.

A mozi kedvező elhelyezkedés mellett elsősorban magas színvonalú kiegészítő szolgáltatásainknak és a Sugár Üzletközponttal együtt szervezett különböző programoknak és akcióknak köszönhetjük, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen eredményeket sikerült elérnünk ezen a piacon - árulta el Fekete Erzsébet. - Látogatóink összetételéből immár egyértelműen látszik, hogy a Sugár Mozi nem csak a környéken élők, hanem valamennyi budapesti család kedvelt mozija lett - tette hozzá.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem