12 °C Budapest

Szeptemberi akciók vidéken - ingyen szállás ellátással

Pénzcentrum
2007. augusztus 24. 08:03

Várhatóan a legnagyobb vidéki turisztikai akció kerül megszervezésre 2007. szeptember 21-23-a között, Leader - Magyar Vidéki Turizmus Napjai elnevezéssel. A programban részt vevő több mint nyolcszáz vendéglátó legalább 30 százalékos kedvezményt ad, de akad köztük olyan is, aki nem is kér pénzt.

Simon László, a Magyarországi Leader Központ vezetője a Népszabadságnak elmondta, hogy a rendezvény meghirdetése idején még körülbelül száz falu és 2-300 vállalkozás részvételére számítottak, ehhez képest jelenleg már 340 település és 876 szolgáltató került be a Magyar Vidéki Turizmus Napjai résztvevői közé. Ez a szám azonban még nem teljes, a kistérségek pályázatait továbbra is várják. A rendezvény részletei a jövő héten induló www.hazajaro.hu honlapon lesznek olvashatók.

A programhoz csatlakozók komplett turisztikai programcsomagokat hoztak létre. Ezekben egy-egy kistérség színvonalas szálláshelyei és éttermei mellett az aktív pihenést (például evezést, lovaglást, kerékpározást) kínáló szolgáltatók, valamint falusi múzeumok és természeti értékeket bemutató tanösvények is helyt kaptak.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 21:06