5 °C Budapest

Ellenőr-rendőr, két jó barát: párban járnak majd?

Pénzcentrum
2007. július 10. 09:30

A BKV vezetői már megkezdték a tárgyalásokat a BRFK illetékeseivel arról, hogy a jövőben minden ellenőr mellett lehessen egy rendőr a hatékonyabb fellépés érdekében. Az egyeztetések ugyan már folynak, a lépésnek azonban egyelőre még nem jött el az ideje, erre legkorábban ősszel kerülhet sor - írja a Népszabadság.

Miskolcon a rengeteg nem fizető utas kiszűrésére már jelenleg is rendőrök segítik a közlekedési vállalat ellenőreinek munkáját, a bliccelők többsége ugyanis pontosan tudja, hogy az ellenőr nem hatósági személy, így nem kötelezhet a személyi okmányok átadására.

Budapesten még viszonylag kedvezőbb a helyzet, ezért tartanak még csak az előkészítési fázisnál. Az ellenőrök nyilvánvalóan szabadidős rendőrökkel dolgoznának együtt, a pénzügyőrség és a határőrség munkatársai is vállalkozhatnának azonban e mellékes foglalkozásra, ez a tevékenység ugyanis összeegyeztethető munkájukkal.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?