Hotelláncot épít a tévécsatorna!

Pénzcentrum
2007. június 1. 13:00

Nagyszabású projektbe vág a Nickelodeon a Marriott International-lel karöltve, a tervek szerint ugyanis az elkövetkező években egy legalább 20 egységből álló, kifejezetten a gyerekek szórakoztatására specializált hotelláncot hoznak létre.

A Spongya Bob figuráról elhíresült kábelcsatorna tájékoztatása szerint a munkálatok jövő januárban kezdődhetnek és az első szálloda 2010 elején fogadhatja vendégeit San Diego-ban. Az első létesítmény egy 650 szobás hotel lesz hatalmas vízi-parkkal és mesefiguráknak öltözött szórakoztató személyzettel.

A tervek szerint 2020-ig összesen 20 hotel épül majd, melyek többsége az Egyesült Államokban lesz.

A bevételi várakozásokról egyelőre egyik cég sem árult el semmit, csak annyit lehet tudni, hogy egy egyszerű licenc-szerződésről van szó, melynek keretében a Nickelodeon népszerű márkái mellett marketing támogatást nyújt, a Marriott pedig a hotelek menedzselése mellett szintén kiveszi a részét a marketingből.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem