Trükközz a Tescóban! Tudják, mégis engedik...

Pénzcentrum
2007. március 29. 05:30

Hivatalosan is bejelentette a Tesco, hogy vissza lehet élni a repülőút-mérföldeket gyűjtő akciójával, melynek keretében a vásárlók a számla összértékének függvényében légi mérföldeket kapnak.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Nagy-Britanniában egy rendőr bukott le, aki az önkiszolgáló pénztárnál rendszeresen többször olvastatta be kuponjait, melyeket a rendszer újra és újra számításba vett, így meglehetősen szépen gyűlt a leutazható távolság.

A The Times értesülései szerint mire nyakon csípték a rendőrt, már 18 ezer British Airways mérföldet gyűjtött össze, mellyel 3-szor megtehetné a London-New York útvonalat oda-vissza.

A bíróságon kiderült, hogy a férfi teljesen a csalás megszállottjává vált és naponta 3-szor is visszament az üzletbe mérföldeket gyűjteni. A rendőr egyébként vallomása szerint szólni akart a Tesco illetékeseinek a kiskapuról.

A Tesco tudatta a nyilvánossággal, hogy volt tudomásuk a hibáról, de azt túl drága lenne kijavítani, ezért a jövőben is csak azokra csapnak le, akik feltűnően gyakran látogatják az üzleteket.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 20. szerda
Vendel
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 19. 17:06