3 °C Budapest

Itt az újabb rivális a közösségi oldalak versenyében

Pénzcentrum
2007. március 23. 15:00

Csütörtökön bejelentette az NBC Universal médiavállalat, hogy az NBC.com címen elérhető oldalán a YoutTube-hoz és a MySpace-hez hasonló közösségi funkciókat vezet be.

Az NBC közleménye szerint felhasználók az oldalon NBC videókat oszthatnak majd meg barátaikkal, és megjeleníthetik azokat blogjaikon, vagy egyéb közösségi oldalakon.

Ezen túlmenően lehetővé válik saját videofelvételek, illetve fényképek feltöltése és megosztása is. A felhasználók publikus, saját magukról szóló profilt is kiépíthetnek az oldalon, sőt lehetőség nyílik majd rajongói csoportokat is létrehozni egyes kedvenc műsoraikkal kapcsolatban.

Az új kezdeményezés egyelőre még nem kapott nevet. Az NBC elsősorban arra helyezi a hangsúlyt, hogy a legnézettebb műsorai újra megnézhetőek legyenek, természetesen reklámokkal ellátva. Az új vállalkozás nem titkolt célja, hogy az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő YouTube-bal szemben teremtsen alternatívát.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 1. csütörtök
Elza
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?