Lakást a YouTube-ról? - máshol már bevált

Pénzcentrum
2006. december 18. 16:00

Kézenfekvőnek tűnhet mégis csak most alkalmazzák először az amerikai ingatlanközvetítők a YouTube biztosította lehetőséget, hogy nagy tömeget érjenek el minimális befektetéssel a YoutTube-on keresztül, hiszen a kisfilm feltöltése ingyenes.

A módszert alkalmazó ügynökök által kínált ingatlanok iránti érdeklődés megtöbbszöröződött a kisfilmek hatására, amelyek a világítás és az egyék "kozmetika" hiányával bizalmat ébresztenek a nézőkben. A YouTube alkalmazásának nagy előnyeként említették meg azt is, hogy olyan csoportot és korosztályt képesek elérni ezen a csatornán keresztül, amelyek más internetes fórumon keresztül szinte megközelíthetetlenek lennének.

Az hirdetési eljárást olyan értékesnek tartja a tengerentúli ingatlanügynökök szövetsége, hogy nemrég megjelent ajánlásában külön kiemelték ennek használatát. Egyes szakértők egyszerűen egy természetesen fejlődés részének tartják az internetes lehetőségek ilyen módon való felhasználását.

S hogy miért nem használják mégsem széles körben a módszert? A válasz a módszer egyik alkalmazója szerint egyszerűen a jelenleg tevékenykedő ingatlanügynökök korosztályában rejlik, legtöbbjük 50 év feletti és még email címmel sem rendelkezik, nemhogy behatóbban foglalkozna az internet adta lehetőségekkel.

Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. június 1. csütörtök
Tünde
22. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?