22 °C Budapest

Lakást a YouTube-ról? - máshol már bevált

Pénzcentrum
2006. december 18. 16:00

Kézenfekvőnek tűnhet mégis csak most alkalmazzák először az amerikai ingatlanközvetítők a YouTube biztosította lehetőséget, hogy nagy tömeget érjenek el minimális befektetéssel a YoutTube-on keresztül, hiszen a kisfilm feltöltése ingyenes.

A módszert alkalmazó ügynökök által kínált ingatlanok iránti érdeklődés megtöbbszöröződött a kisfilmek hatására, amelyek a világítás és az egyék "kozmetika" hiányával bizalmat ébresztenek a nézőkben. A YouTube alkalmazásának nagy előnyeként említették meg azt is, hogy olyan csoportot és korosztályt képesek elérni ezen a csatornán keresztül, amelyek más internetes fórumon keresztül szinte megközelíthetetlenek lennének.

Az hirdetési eljárást olyan értékesnek tartja a tengerentúli ingatlanügynökök szövetsége, hogy nemrég megjelent ajánlásában külön kiemelték ennek használatát. Egyes szakértők egyszerűen egy természetesen fejlődés részének tartják az internetes lehetőségek ilyen módon való felhasználását.

S hogy miért nem használják mégsem széles körben a módszert? A válasz a módszer egyik alkalmazója szerint egyszerűen a jelenleg tevékenykedő ingatlanügynökök korosztályában rejlik, legtöbbjük 50 év feletti és még email címmel sem rendelkezik, nemhogy behatóbban foglalkozna az internet adta lehetőségekkel.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. június 24. hétfő
Iván
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm