-1 °C Budapest

Lakást a YouTube-ról? - máshol már bevált

Pénzcentrum
2006. december 18. 16:00

Kézenfekvőnek tűnhet mégis csak most alkalmazzák először az amerikai ingatlanközvetítők a YouTube biztosította lehetőséget, hogy nagy tömeget érjenek el minimális befektetéssel a YoutTube-on keresztül, hiszen a kisfilm feltöltése ingyenes.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A módszert alkalmazó ügynökök által kínált ingatlanok iránti érdeklődés megtöbbszöröződött a kisfilmek hatására, amelyek a világítás és az egyék "kozmetika" hiányával bizalmat ébresztenek a nézőkben. A YouTube alkalmazásának nagy előnyeként említették meg azt is, hogy olyan csoportot és korosztályt képesek elérni ezen a csatornán keresztül, amelyek más internetes fórumon keresztül szinte megközelíthetetlenek lennének.

Az hirdetési eljárást olyan értékesnek tartja a tengerentúli ingatlanügynökök szövetsége, hogy nemrég megjelent ajánlásában külön kiemelték ennek használatát. Egyes szakértők egyszerűen egy természetesen fejlődés részének tartják az internetes lehetőségek ilyen módon való felhasználását.

S hogy miért nem használják mégsem széles körben a módszert? A válasz a módszer egyik alkalmazója szerint egyszerűen a jelenleg tevékenykedő ingatlanügynökök korosztályában rejlik, legtöbbjük 50 év feletti és még email címmel sem rendelkezik, nemhogy behatóbban foglalkozna az internet adta lehetőségekkel.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 4. szombat
Borbála, Barbara
48. hét
December 4.
A cookie napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?