22 °C Budapest

Lehullt a lepel Las Vegasban: a jóból is megárt a sok?

Pénzcentrum
2007. január 9. 16:00

A már megszokottá vált leleplezések sorozatával nyitotta meg kapuit a Las Vegasban megrendezésre kerülő Nemzetközi Fogyasztási Elektronika Vásár, amelyre a szervezők körülbelül 140 ezer látogatót várnak a következő néhány napban.

A Nokia, az Intel és az Echostar Communications, az Egyesült Államok második legnagyobb műholdas és kábel televíziós szolgáltatója is hozzátette a magáét a meglepetések sorozatához.

A Nokia az előzetes tervek szerint elkészítette és be is mutatta N800-as modelljét, amellyel a Skype-pal és az eBay-jel kötött megállapodás alapján várhatóan idén júniustól már lehet telefonszámla kímélő beszélgetéseket folytatni. Az N800-as már jelenleg is megvásárolható a tengerentúlon és néhány európai országban.

Az Intel az informatikát kedvelőknek tartogatott kellemes perceket, bemutatta ugyanis az új Intel Core 2 Qoud processzorát, a benne rejlő extra teljesítmény valódi élménnyé teheti a különböző média alkalmazások és nagy hardver igényű játékok használatát.

Az Echostar kifejezetten csak a hazai közönségnek szóló akcióval kedveskedett, február elsejével kezdődő akciója keretében magasabb díjjal rendelkező csomagjai mellé nagy teljesítményű digitális felvevőkészüléket ad ajándéka.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

Napokon belül indul a magyar Kickstarter: így működik a jutalomalapú közösségi finanszírozás

Az emberek egyre tudatosabban vásárolnak, sokkal jobban szeretnek olyan termékeket, szolgáltatásokat megvásárolni, amiknek tudják a mögöttes tartalmát.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 18. szerda
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?