18 °C Budapest

Lehullt a lepel Las Vegasban: a jóból is megárt a sok?

Pénzcentrum
2007. január 9. 16:00

A már megszokottá vált leleplezések sorozatával nyitotta meg kapuit a Las Vegasban megrendezésre kerülő Nemzetközi Fogyasztási Elektronika Vásár, amelyre a szervezők körülbelül 140 ezer látogatót várnak a következő néhány napban.

A Nokia, az Intel és az Echostar Communications, az Egyesült Államok második legnagyobb műholdas és kábel televíziós szolgáltatója is hozzátette a magáét a meglepetések sorozatához.

A Nokia az előzetes tervek szerint elkészítette és be is mutatta N800-as modelljét, amellyel a Skype-pal és az eBay-jel kötött megállapodás alapján várhatóan idén júniustól már lehet telefonszámla kímélő beszélgetéseket folytatni. Az N800-as már jelenleg is megvásárolható a tengerentúlon és néhány európai országban.

Az Intel az informatikát kedvelőknek tartogatott kellemes perceket, bemutatta ugyanis az új Intel Core 2 Qoud processzorát, a benne rejlő extra teljesítmény valódi élménnyé teheti a különböző média alkalmazások és nagy hardver igényű játékok használatát.

Az Echostar kifejezetten csak a hazai közönségnek szóló akcióval kedveskedett, február elsejével kezdődő akciója keretében magasabb díjjal rendelkező csomagjai mellé nagy teljesítményű digitális felvevőkészüléket ad ajándéka.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?