Aratott a Tesco karácsonykor - itt a rekord titka!

Pénzcentrum
2006. december 28. 14:00

Nem menne újdonságszámba az a hír, hogy a Tesco bonyolította a karácsony előtti kiskereskedelmi forgalom jelentős hányadát hazánkban, még az sem döbbentene meg senkit, hogy ha ugyanez a kijelentés a brit óriás szülőhazájával Nagy-Britanniával kapcsolatban hangzana el.

Az azonban már korántsem megszokott jelenség, hogy a Tesco online kereskedelmi oldala, a Tesco.com 30 százalékkal nagyobb forgalmat bonyolítson idén az ünnepek előtt, mint a tavalyi év ugyanezen időszakában. Nem kevesebb, mint 1,3 millió vásárló intézte el ugyanis ilyen formában a karácsony előtti ajándék vagy nagy bevásárlást.

Ezek után már egyáltalán nem találjuk meglepőnek, hogy a sétálóutcák kereskedőit meglehetősen kellemetlenül érint az online Tesco sikeressége, hiszen azoknak a forgalom szinten tartása érdekében már az ünnepek előtt akciókkal és jelentős kedvezményekkel kellett magukhoz csalogatniuk a vásárlókat.

Másodszor emel bért idén a Rossmann

300 millió forintot fordít munkatársai fizetéseinek növelésére az idén 30 éves drogéria, amely tavaly elnyerte a Kincentric Legjobb Munkahely díját.

A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 25. hétfő
Eufrozina, Kende
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM