A Lidl is beszáll! - Repülés elérhető áron

Pénzcentrum
2006. augusztus 30. 16:00

Szeptember 5-től már repülőjegyet is vásárolhatunk a Lidl-üzletlánc áruházaiból, az egy hetes akció keretein belül az nagy-britanniai üzletek az Air Berlin járataira fognak helyet kínálni az utazni vágyóknak.


A Lidl igazgatója Tony Parker szerint nagyon fontos áttörés ez a kiskereskedelmi üzletláncok számára, mert ezzel egy új szektor nyílt meg előttük, emellett pedig nem csupán könyebben elérhetővé tették vásárlóik számára a repülést, de olcsóbbá is tették azt. A Lildben ugyanis már 19-től 69 fontig terjedő összegért is lehet jegyet kapni.

A járatok öt különböző angliai repülőtérről fognak indulni több európai nagyvárosba, illetve üdülőhelyre, köztük Berlinbe, Koppenhágába, Milánóba, Rómába, Velencébe és Mallorcára.

Az Oxford Institute for Retail Managment igazgatója, Dr. Jonathan Reynolds is pozitívan értékelte a Lidl kezdeményezését, amelyet a fapados légitársaságok és a diszkontáruházak közötti együttműködés kezdetének tart, amely az alacsonyabb fizetésből élők számára is eléhetővé teszi a repülés élményét.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 22. szerda
Móric
38. hét
Szeptember 22.
Európai autómentes nap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?