15 °C Budapest

A Lidl is beszáll! - Repülés elérhető áron

Pénzcentrum
2006. augusztus 30. 16:00

Szeptember 5-től már repülőjegyet is vásárolhatunk a Lidl-üzletlánc áruházaiból, az egy hetes akció keretein belül az nagy-britanniai üzletek az Air Berlin járataira fognak helyet kínálni az utazni vágyóknak.


A Lidl igazgatója Tony Parker szerint nagyon fontos áttörés ez a kiskereskedelmi üzletláncok számára, mert ezzel egy új szektor nyílt meg előttük, emellett pedig nem csupán könyebben elérhetővé tették vásárlóik számára a repülést, de olcsóbbá is tették azt. A Lildben ugyanis már 19-től 69 fontig terjedő összegért is lehet jegyet kapni.

A járatok öt különböző angliai repülőtérről fognak indulni több európai nagyvárosba, illetve üdülőhelyre, köztük Berlinbe, Koppenhágába, Milánóba, Rómába, Velencébe és Mallorcára.

Az Oxford Institute for Retail Managment igazgatója, Dr. Jonathan Reynolds is pozitívan értékelte a Lidl kezdeményezését, amelyet a fapados légitársaságok és a diszkontáruházak közötti együttműködés kezdetének tart, amely az alacsonyabb fizetésből élők számára is eléhetővé teszi a repülés élményét.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 31. péntek
Árpád
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?