11 °C Budapest

Óriási árengedmények! Ezt nem érdemes kihagyni...

Pénzcentrum
2006. augusztus 17. 06:50

A Google felveszi a harcot az internetes 'klikkelős csalók' ellen, és olyan szolgáltatást hoz létre, amely keretében a vásárlók kedvezményre feljogosító kuponokat nyomtathatnak ki otthonaikban, így a cégek pontosabb képet kaphatnak arról, hogy mennyire hatékony reklámkampányuk.

A Google felveszi a harcot az internetes 'klikkelős csalók' ellen, és olyan szolgáltatást hoz létre, amely keretében a vásárlók kedvezményre feljogosító kuponokat nyomtathatnak ki otthonaikban a hirdetésekre kattintva, így a cégek pontosabb képet kaphatnak arról, hogy mennyire hatékony reklámkampányuk.

Az akcióban egyelőre csak az amerikai lakosok vehetnek részt. A Google ezen akció keretében szeretné megkönnyebbíteni azoknak a dolgát, akik a vásárlás előtt amúgy is sok hirdetést böngésznek át. A nem túl nagy sikernek örvendő szórólapokat váltja fel a kupon, még inkább ösztönözve az embereket arra, hogy megvegyék a reklámozott termékeket.

A kinyomtatott és boltokban beváltott kuponok pontos képet adnak arról, hogy milyen arányú tömeget ösztönöznek a reklámok vásárlásra. Az egyik amerikai cég, a Valpak már eddig is osztogatott kedvezményre feljogosító szelvényeket, ám így sokkal könnyebb dolga lesz, és az eddig felmerülő költségeket sem kell állnia.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 25. szombat
Irén, Írisz
12. hét
Március 25.
A gofri világnapja
Március 25.
A Föld órája
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?