2 °C Budapest

Óriási árengedmények! Ezt nem érdemes kihagyni...

Pénzcentrum
2006. augusztus 17. 06:50

A Google felveszi a harcot az internetes 'klikkelős csalók' ellen, és olyan szolgáltatást hoz létre, amely keretében a vásárlók kedvezményre feljogosító kuponokat nyomtathatnak ki otthonaikban, így a cégek pontosabb képet kaphatnak arról, hogy mennyire hatékony reklámkampányuk.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A Google felveszi a harcot az internetes 'klikkelős csalók' ellen, és olyan szolgáltatást hoz létre, amely keretében a vásárlók kedvezményre feljogosító kuponokat nyomtathatnak ki otthonaikban a hirdetésekre kattintva, így a cégek pontosabb képet kaphatnak arról, hogy mennyire hatékony reklámkampányuk.

Az akcióban egyelőre csak az amerikai lakosok vehetnek részt. A Google ezen akció keretében szeretné megkönnyebbíteni azoknak a dolgát, akik a vásárlás előtt amúgy is sok hirdetést böngésznek át. A nem túl nagy sikernek örvendő szórólapokat váltja fel a kupon, még inkább ösztönözve az embereket arra, hogy megvegyék a reklámozott termékeket.

A kinyomtatott és boltokban beváltott kuponok pontos képet adnak arról, hogy milyen arányú tömeget ösztönöznek a reklámok vásárlásra. Az egyik amerikai cég, a Valpak már eddig is osztogatott kedvezményre feljogosító szelvényeket, ám így sokkal könnyebb dolga lesz, és az eddig felmerülő költségeket sem kell állnia.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 9. csütörtök
Natália
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 9. 09:57