Két új arc a Deloitte vezetésében

Pénzcentrum
2005. november 16. 08:54

Hetényi Márk 2005. november elején csatlakozott a Deloitte Pénzügyi tanácsadás részlegéhez. Az új igazgatóhelyettes a tranzakciós szolgáltatások továbbfejlesztéséért és menedzseléséért felel majd.

 
Hetényi karrierjét a PricewaterhouseCoopers budapesti irodájában kezdte, majd 2000 és 2003. között a PwC San Jose-i irodájában dolgozott audit menedzserként a Szilikon Völgy legnagyobb technológiai, IT és telekommunikációs ügyfeleinek nyújtva könnyvizsgálói és egyéb szolgáltatásokat. Hazatérése után szenior menedzseri pozícióban számos nagyvállalat könyvvizsgáló menedzsere volt, illetve a PwC IT és telekommunikációs cégei számára nyújtott tranzakciós szolgáltatásokat.
Az Egyesült Államokban üzleti és számítástechnikai diplomát szerzett, amerikai bejegyzett könyvvizsgálói képesítéssel rendelkező Hetényi a szakmai sikerek mellett elsősorban különleges ásványgyűjteményére büszke, kevés szabadidejében pedig színházba és lovagolni jár.
Új társasági adó menedzser a Deloitte Adóosztályán
Dr. Juhász Erika 2005. november elején csatlakozott a Deloitte Adóosztályához. Az elsősorban társasági adóra és ÁFÁ-ra szakosodott Juhász karrierjét az APEH-ben kezdte, majd a KPMG adóosztályának munkatársa volt. 2002-től a PKF Worldwide-nál dolgozott, ahol a cég adórészlegének kialakításáért, fejlesztéséért és marketingjéért volt felelős.

A kétdiplomás, jogi és államigazgatási főiskolai végzettségű adószakértő nemcsak 9 éves szakmai pályafutása során ért el kiemelkedő sikereket, de mint a Magyar Taekwondo Szövetség Fegyelmi Bizottságának elnöke, aktív szerepet vállal a hazai sportéletben is.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 25. vasárnap
Kristóf, Jakab
29. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. július 25. 14:35