12 °C Budapest

Két új arc a Deloitte vezetésében

Pénzcentrum
2005. november 16. 08:54

Hetényi Márk 2005. november elején csatlakozott a Deloitte Pénzügyi tanácsadás részlegéhez. Az új igazgatóhelyettes a tranzakciós szolgáltatások továbbfejlesztéséért és menedzseléséért felel majd.

 
Hetényi karrierjét a PricewaterhouseCoopers budapesti irodájában kezdte, majd 2000 és 2003. között a PwC San Jose-i irodájában dolgozott audit menedzserként a Szilikon Völgy legnagyobb technológiai, IT és telekommunikációs ügyfeleinek nyújtva könnyvizsgálói és egyéb szolgáltatásokat. Hazatérése után szenior menedzseri pozícióban számos nagyvállalat könyvvizsgáló menedzsere volt, illetve a PwC IT és telekommunikációs cégei számára nyújtott tranzakciós szolgáltatásokat.
Az Egyesült Államokban üzleti és számítástechnikai diplomát szerzett, amerikai bejegyzett könyvvizsgálói képesítéssel rendelkező Hetényi a szakmai sikerek mellett elsősorban különleges ásványgyűjteményére büszke, kevés szabadidejében pedig színházba és lovagolni jár.
Új társasági adó menedzser a Deloitte Adóosztályán
Dr. Juhász Erika 2005. november elején csatlakozott a Deloitte Adóosztályához. Az elsősorban társasági adóra és ÁFÁ-ra szakosodott Juhász karrierjét az APEH-ben kezdte, majd a KPMG adóosztályának munkatársa volt. 2002-től a PKF Worldwide-nál dolgozott, ahol a cég adórészlegének kialakításáért, fejlesztéséért és marketingjéért volt felelős.

A kétdiplomás, jogi és államigazgatási főiskolai végzettségű adószakértő nemcsak 9 éves szakmai pályafutása során ért el kiemelkedő sikereket, de mint a Magyar Taekwondo Szövetség Fegyelmi Bizottságának elnöke, aktív szerepet vállal a hazai sportéletben is.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 17. szerda
Rudolf
16. hét
Április 17.
Hemofília világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem