37 °C Budapest

Két új arc a Deloitte vezetésében

Pénzcentrum
2005. november 16. 08:54

Hetényi Márk 2005. november elején csatlakozott a Deloitte Pénzügyi tanácsadás részlegéhez. Az új igazgatóhelyettes a tranzakciós szolgáltatások továbbfejlesztéséért és menedzseléséért felel majd.

 
Hetényi karrierjét a PricewaterhouseCoopers budapesti irodájában kezdte, majd 2000 és 2003. között a PwC San Jose-i irodájában dolgozott audit menedzserként a Szilikon Völgy legnagyobb technológiai, IT és telekommunikációs ügyfeleinek nyújtva könnyvizsgálói és egyéb szolgáltatásokat. Hazatérése után szenior menedzseri pozícióban számos nagyvállalat könyvvizsgáló menedzsere volt, illetve a PwC IT és telekommunikációs cégei számára nyújtott tranzakciós szolgáltatásokat.
Az Egyesült Államokban üzleti és számítástechnikai diplomát szerzett, amerikai bejegyzett könyvvizsgálói képesítéssel rendelkező Hetényi a szakmai sikerek mellett elsősorban különleges ásványgyűjteményére büszke, kevés szabadidejében pedig színházba és lovagolni jár.
Új társasági adó menedzser a Deloitte Adóosztályán
Dr. Juhász Erika 2005. november elején csatlakozott a Deloitte Adóosztályához. Az elsősorban társasági adóra és ÁFÁ-ra szakosodott Juhász karrierjét az APEH-ben kezdte, majd a KPMG adóosztályának munkatársa volt. 2002-től a PKF Worldwide-nál dolgozott, ahol a cég adórészlegének kialakításáért, fejlesztéséért és marketingjéért volt felelős.

A kétdiplomás, jogi és államigazgatási főiskolai végzettségű adószakértő nemcsak 9 éves szakmai pályafutása során ért el kiemelkedő sikereket, de mint a Magyar Taekwondo Szövetség Fegyelmi Bizottságának elnöke, aktív szerepet vállal a hazai sportéletben is.

NEKED AJÁNLJUK
Nagy siker a közösségépítő agrárprogram: így fogadhatsz Te is örökbe egy birsalmafát

Hatalmas siker a birsalmafa-örökbefogadó program, az a cél pedig, hogy közösséget építsenek, egyre inkább beérni látszik.

Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 18. csütörtök
Ilona
33. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?