23 °C Budapest

Keleten terjeszkedik a Lucasfilm Ltd.

Pénzcentrum
2005. október 28. 14:19

Az első háromdimenziós animációs film forgatása már meg is kezdődött; a stúdió első animációs tévésorozata 2007-re készül el; a vezetőket az Egyesült Államokból és Szingapúrból toborozták.

 
A Lucasfilm Ltd. hivatalosan is megnyitotta szingapúri digitális animációs stúdióját, amely mozi- és tévéfilmeket gyárt a nagyközönség számára. A 3715 négyzetméteres Lucasfilm Animation Singapore stúdió a város Changi negyedében található. Az intézmény eddig 19 országból több mint 35 munkatársat vett fel, az alkalmazottak  toborzása 2006-ban is folytatódik.
Amikor tavaly augusztusban bejelentettük a Lucasfilm Animation Singapore létrehozását, azt is közöltük, hogy a stúdió már idén ősszel megnyitja kapuit, tehát tartottuk a határidőt - mondta George Lucas. - Első sorozatunk a Klónok háborúja (Clone Wars) című televíziós kalandfilm lesz, amely a Klónok támadása és A Sith-ek bosszúja közötti időben játszódik. Már dolgozunk rajta, és reméljük, hogy 2007-ben a tévé képernyőjére kerül.
A Lucasfilm Animation Singapore szorosan együttműködik a kaliforniai Skywalker Ranchben található Lucasfilm Animation szakembereivel.
A stúdió technológiája világszínvonalú lesz. - Nem csak a technológiát fejlesztjük, hanem arra is törekszünk, hogy a szingapúri stúdióban az Industry Light & Magicnél hosszú évek alatt megszerzett szakértelmet és módszereket továbbadjuk a digitális művészek újabb nemzedékének - mondta Cliff Plummer, a Lucasfilm Ltd. technológiai igazgatója. - Szingapúrban ugyanazt az infrastruktúrát építettük ki, mint Skywalker Ranchben és a San Franciscó-i Letterman Digital Arts Centerben, ami biztosítja a zavartalan és hatékony integrációt és kommunikációt.
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 12. péntek
Gyula
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm