22 °C Budapest

Keleten terjeszkedik a Lucasfilm Ltd.

Pénzcentrum
2005. október 28. 14:19

Az első háromdimenziós animációs film forgatása már meg is kezdődött; a stúdió első animációs tévésorozata 2007-re készül el; a vezetőket az Egyesült Államokból és Szingapúrból toborozták.

 
A Lucasfilm Ltd. hivatalosan is megnyitotta szingapúri digitális animációs stúdióját, amely mozi- és tévéfilmeket gyárt a nagyközönség számára. A 3715 négyzetméteres Lucasfilm Animation Singapore stúdió a város Changi negyedében található. Az intézmény eddig 19 országból több mint 35 munkatársat vett fel, az alkalmazottak  toborzása 2006-ban is folytatódik.
Amikor tavaly augusztusban bejelentettük a Lucasfilm Animation Singapore létrehozását, azt is közöltük, hogy a stúdió már idén ősszel megnyitja kapuit, tehát tartottuk a határidőt - mondta George Lucas. - Első sorozatunk a Klónok háborúja (Clone Wars) című televíziós kalandfilm lesz, amely a Klónok támadása és A Sith-ek bosszúja közötti időben játszódik. Már dolgozunk rajta, és reméljük, hogy 2007-ben a tévé képernyőjére kerül.
A Lucasfilm Animation Singapore szorosan együttműködik a kaliforniai Skywalker Ranchben található Lucasfilm Animation szakembereivel.
A stúdió technológiája világszínvonalú lesz. - Nem csak a technológiát fejlesztjük, hanem arra is törekszünk, hogy a szingapúri stúdióban az Industry Light & Magicnél hosszú évek alatt megszerzett szakértelmet és módszereket továbbadjuk a digitális művészek újabb nemzedékének - mondta Cliff Plummer, a Lucasfilm Ltd. technológiai igazgatója. - Szingapúrban ugyanazt az infrastruktúrát építettük ki, mint Skywalker Ranchben és a San Franciscó-i Letterman Digital Arts Centerben, ami biztosítja a zavartalan és hatékony integrációt és kommunikációt.
Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Régi klasszikus tér vissza a magyar boltokba: sokak kedvence lesz ismét elérhető a polcokon

Tíz év után ismét megjelenhet Lakatos István Év Gyerekkönyve-díjas meseregénye, a Dobozváros!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 14. vasárnap
Marcell
32. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?