9 °C Budapest

Az Év Honlapja lett a Pénzcentrum

2014. december 10. 13:00

A Pénzcentrum idén nyáron újult meg - a friss dizájn és tartalmi struktúra nem csak a szakmának, de az olvasóknak is tetszik. A Magyar Marketing Szövetség pályázatára 2014-ben összesen 300 nevezés érkezett: Magyarország első számú lakossági pénzügyi hírportálja a Média kategóriában szerezte meg az első helyet.

A szakmai zsűri így értékelte a Pénzcentrumot:

az oldal áttekinthető, jól tagolt, a tartalmak színvonalasak és közérthetőek - ami egy hagyományosan nehezen érthetőnek és száraznak vélt területen külön előny.

Továbbá kiemelte, hogy látványosak és a tartalommal összhangban állók a vizuális megoldások, sok és hasznos infógrafika színesíti a portált. A rovatok és a cikkek tagolása, tördelése is korszerű, alkalmazza a népszerű, felhasználóbarátnak bizonyult megoldásokat.

A képen balról jobbra: Eszes István, a zsűri elnöke; Nagy Bálint, a Pénzcentrum vezető szerkesztője, Varga-Mikusik Éva, a NET Média Zrt. designere; Orosz Márton, a Pénzcentrum vezető szerkesztője és Varga István, Az Év Honlapja pályázat alapítója


A Pénzcentrum fő célja hogy a pénzügyi, gazdasági folyamatok jobb megértésével támogassa a családok kiadásainak és bevételeinek tervezését. Kilenc rovatban

  • Hitel,
  • Megtakarítás,
  • Otthon,
  • Biztosítás,
  • Nyugdíj,
  • Karrier,
  • Vásárlás,
  • Utazás,
  • Vállalkozás

találhatják meg az olvasók azokat a híreket, elemzéseket, tanácsokat, amelyek segíthetik a mindennapok pénzügyi döntéseiben. A témák befogadását hangsúlyos képi és grafikai elemek, interaktív grafikonok, infógrafikák segítik.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A Pénzcentrum minden ízében lakossági pénzügyi oldal. Nem szakértőknek, közgazdászoknak szól, nem foglalkozik részvényekkel, tőzsdei árfolyamokkal, makrogazdasági elemzésekkel vagy államháztartással - ugyanakkor képes egy szokatlan, meglepő, érdekes színt vinni a pénzügyek szürke világába, közérthetően elmagyarázni a bonyolult gazdasági folyamatokat. Ezt a stabil olvasottság és a szakmai elismerések mellett az is igazolja, hogy az oldal szakújságírói naponta nyilatkoznak a legnézettebb televíziós hírműsorokban. A Portfolio szakmai támogatásával működő, jövőre tizedik évébe lépő oldal népszerűsége töretlen

 - mondta el Bán Zoltán, a kiadó NET Média Zrt. vezérigazgatója, aki kiemelte, hogy tavaly a cégcsoport egy másik szakportálja, az agrárszektor.hu kapott különdíjat Az Év Honlapja versenyen.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 19. kedd
József, Bánk
12. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem