23 °C Budapest
Siófok, 2023. május 30.Rogán Cecília (b) és Sarka Kata versenyigazgatók, a zsûri tagjai a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny felkészítõ táborának elsõ, Miss Fashion alversenyén a siófoki Reed Luxury Hotel & Bistro szállodában 2023. május 30-án.MTI/Vasvári Tamás

Ez ám a busás haszon: komoly pénzt vett ki cégéből Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata

2024. június 11. 09:31

Egymilliárd forintot vett ki Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata a közös cégükből. A Top News Hungary Kft. 2023-ban 1,1 milliárd forint adózott eredménnyel zárt.

Közzé tette üzleti beszámolóját Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata cége, a Top News Hungary Kft., amely a twn.hu nevű bulvárblogot is üzemelteti. A cég 2023-ban 1,1 milliárd forint adózott eredménnyel zárt, a tulajdonosok 1 milliárd 56 millió forint osztalék kivételéről döntöttek. Egy évvel korábban is hasonló, 1,36 milliárd forint adózott eredményt produkált a cég - írja a K-Monitor.

Egyébként a vállalat 80 százalékban Rogán-Gaál Cecília tulajdona, 20 százalék pedig Sarka Katáé. A cég 9 embert foglalkoztatott, a bérköltség 64,5 millió forint volt.

Te mit gondolsz a saját márkás termékekről?

A következő hetekben a Pénzcentrum és a Debreceni egyetem közös, nagymintás felmérést végez, hogy kiderüljön, hogyan vélekednek a hazai vásárlók az ún. kereskedelmi/saját márkás, illetve a gyártói márkás termékekről. Az alábbiakban arra szeretnénk megkérni, hogy töltsd ki a kérdőívet, ezzel segítve munkánkat. Köszönjük!

Címlapkép: Vasvári Tamás, MTI/MTVA

NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 20. csütörtök
Rafael
25. hét
Június 20.
A tapas világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. június 19. 21:09
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm