33 °C Budapest
Preparing Chicken Noodles Soup with Fresh Vegetables

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

2023. március 29. 12:15

Forradalmasítja az otthoni főzést a FAZÉKBA! rapid konyha, amely márciusban indított kampányhajrát a Brancs közösségi piacterén. Elsőként jelentek meg a piacon forradalmi ötletükkel, amivel újra definiálják az otthoni főzést: Teljesen konyhakészre gyártott, előre kiporciózott és előkészített hozzávalókkal játékká egyszerűsítik a főzést, amelynek csupán a befejező műveletei maradnak a házigazdákra.

Az izgalmas ötlet több szempontból kecsegtető: nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek, tulajdonképpen csak a számunkra előre összeaprított hozzávalókat kell kifőznünk. Amiben gyakorlatilag a világon egyedülálló a FAZÉKBA! szolgáltatás, hogy ilyen mértékben előkészített alapanyagokat sehol sem kínálnak a szolgáltatók. A képes főzési útmutatók segítségével, csak „be kell dobni a FAZÉKBA!” a megadott sorrendben a grammra kimért és előkészített összetevőket.

A program elsősorban azoknak szól, akik szeretnének minőségi alapanyagokból főzni, de nincs idejük vagy lehetőségük arra, hogy az ország különböző pontjairól összeszedjék a kistermelői, vegyszermentes gazdálkodóktól származó hozzávalókat. Az alapanyagokat fenntartható módon működő kisgazdaságokból érkeznek, ahol a csirkék a szabadban szaladgálnak, a malomban nem használnak adalékanyagokat, és a zöldséget vegyszermentesen termesztik.

A tulajdonos-ötletgazda Gyulayné Bori elfoglalt üzletasszonyként, 3 fiúgyermeket nevelve szembesült a kihívással, hogy egészséges és finom ételeket biztosítson a család számára, a súlyos időzavar ellenére is. Saját nehézségei, kihívásai alapján dolgozta ki a FAZÉKBA! programot; a XXI. század otthon főzési szolgáltatását.

Közösségi finanszírozással válnának országossá

A Brancs kampány célja, hogy a szolgáltatás országszerte elérhetővé váljon, mivel ezzel a lehetőséggel mindeddig csak a budapesti és Tordas környéki családok élhettek. A Brancs közösségi kampányában való bemutatkozással egy hőtartó, strapabíró csomagolás kifejlesztése és az ismertség növelése a cél, hogy az ország bármelyik szegletébe eljusson ez a kényelmi szolgáltatás.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 16. kedd
Valter
29. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem