1 °C Budapest
Kiderült, mi lesz a BioTechUSA-cégcsoport legújabb fejlesztése: 100 milliót gyártanak belőle évente

Kiderült, mi lesz a BioTechUSA-cégcsoport legújabb fejlesztése: 100 milliót gyártanak belőle évente

2022. november 29. 13:15

A határozott szakmai célok hosszú távú, stabil növekedést tudnak eredményezni - véli Business Menü Bombera Krisztinával interjúsorozatunk ötödik epizódjának főszereplője Lévai Bálint, a Menedzserszövetség és a DAS Jogvédelmi Biztosító Zrt. közös Év Fiatal Menedzsere Díj kitüntetettje.

Lévai Bálint 27 éves korában vette át testvérével a szülei által alapított cégcsoport vezetését. A BioTechUSA mára öt különböző márkával (BioTechUSA, Scitec Nutrition, Builder, VitaminShop, Shaker Store), több mint 100 országban, 45 webshoppal, 1800 munkavállalóval, 279 franchise üzlettel és 4500 partnerrel van jelen mind a hat kontinensen. Lévai Bálint ma vezérigazgatója és társtulajdonosa Európa egyik legdinamikusabban növekedő cégcsoportjának, milliók kedvenc táplálékkiegészítő márkájának.

A cégcsoport idén fejezi be központi irodaépületének rekreációs helyiségekkel és több száz további munkaállomással való bővítését, automata raktárat alakít ki, új technológiákat vezet be, hogy további innovatív és hosszútávon fenntartható termékeket gyárthasson.

Nézzék meg a Business Menü videósorozat ötödik részében Lévai Bálinttal készített mélyinterjút, melynek végén Lajkó Ferenccel, 2017 Év Menedzsere Díj kitüntetettjével és Menedzserszövetség elnökségi tagjával arról beszélget Krisztina, hogy miért is fontos a Menedzserszövetség számára ez a különdíj és mi az üzenetük a díj átadásával.

Lévai Bálint a cég további terveiről elmondta: elindítottak egy komoly fejlesztést, fehérjeszelet-gyárat építenek. A komplexum az első időszakban évi 100 millió darab, magas minőségű fehérjeszelet előállítására lesz képes. Az üzem bővíthető lesz, hosszú távon akár évi 300 millió fehérjeszelet érkezhet a gyártósorról.

A BioTechUSA komoly lehetőséget lát a termékkörben, elsősorban azért, mert meg tudnak vele jelenni a hagyományos üzletláncok, hipermarketek polcain is.

A cégvezető elmondta: célja nemzetközi szinten tovább növelni a cégcsoport eredményeit, miközben továbbra is egy igazán kiszámítható, biztonságos és családbarát munkahelyi környezetet biztosít munkavállalói számára.

A következő hetekben a Pénzcentrumon bemutatjuk a Menedzserszövetség Év Menedzsere Díj kitüntetettjeit. A videóinterjúk minden kedden és pénteken jelennek meg, november 15. és december 9. között.

Címlapkép: Menedzserszövetség

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 19. kedd
József, Bánk
12. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem