-1 °C Budapest
Ez a dolgozói Aranyháromszög: minden munkahelyen érdemes lenne figyelni rá

Ez a dolgozói Aranyháromszög: minden munkahelyen érdemes lenne figyelni rá

2022. november 22. 13:30

A tudás, a lehetőség és az akarat egysége jelenti a dolgozók Aranyháromszögét. Ez az, amit működtetni kell, amire a vezetőknek figyelni érdemes. Azaz, hogy a dolgozónak meglegyen a tudása, kapjon lehetőséget, hogy használja ezt a tudást, és legyen meg a motivációja ahhoz, hogy akarja használni - mondja Business Menü Bombera Krisztinával interjúsorozatunk harmadik epizódjának főszereplője Gazsi Zoltán, a Menedzserszövetség és a Shell Hungary zRt. közös Év Menedzsere a Társadalomért Különdíj kitüntetettje.

Gazsi Zoltán számára mindig fontos volt, hogy olyan céget képviseljen, mely a társadalom számára hasznos terméket gyárt vagy forgalmaz, illetve szolgáltatást nyújt. Kiemelt feladatának tekinti a dolgozói jóllét kialakítását, fontosnak tartja,hogy minden kollégája szeresse a munkáját, a cég állandó megújulásának garanciáját pedig a munkatársak folyamatos fejlesztésében látja.

Az agrárszakember 15 éve az Eisberg Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. Gazsi Zoltán elmondta, hogy szerinte vezetői sikerei az értékes, támogató közösség kialakításáért tett erőfeszítéseinek köszönhetőek, melynek alapja egymás tisztelete. Az általa vezetett vállalat társadalmi felelősségvállalási tevékenysége egyedülálló: olyan területeket támogatnak, ahol a cég filozófiájának megfelelően az ember áll a középpontban.

Nézzék meg a Business Menü videósorozat harmadik részében Gazsi Zoltánnal készített mélyinterjút, melynek végén Istenesné Solti Andreával, a Shell Hungary zRt. igazgatóságának elnökével is beszélget Bombera Krisztina arról, hogy miért is fontos a Menedzserszövetséggel közös Év Menedzsere a Társadalomért Különdíj.

A szakember évek óta tart motivációs előadásokat iskolákban és cégeknél. Egyik példája a "dolgozói Aranyháromszög", a tudás, a lehetőség, és az akarat egysége. Ez az, amit működtetni kell, amire a vezetőknek figyelni érdemes. Azaz, hogy a dolgozónak meglegyen a tudása, kapjon lehetőséget, hogy használja ezt a tudást, és legyen meg a motivációja ahhoz, hogy akarja használni.

A következő hetekben a Pénzcentrumon bemutatjuk a Menedzserszövetség Év Menedzsere Díj kitüntetettjeit. A videóinterjúk minden kedden és pénteken jelennek meg, november 15. és december 9. között.

Címlapkép: Menedzserszövetség

NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 2. péntek
Melinda, Vivien
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?