15 °C Budapest
Börtönt kért Kozsóra az ügyészség: megkezdődött az áramlopási per

Börtönt kért Kozsóra az ügyészség: megkezdődött az áramlopási per

2020. február 13. 21:32

1 év 4 hónap börtönt kért Kozsóra az ügyészség az áramlopási perben. A vád szerint az énekes megbuheráltatta teázója villanyóráját, majdnem 2 millió forint kárt okozott az elektromos műveknek.

Megkezdődött Kocsor Zsolt, azaz Kozsó pere a Pesti Központi Kerületi Bíróságon: a vád nagyobb értékre elkövetett lopás és felbujtóként elkövetett bélyeghamisítás. Az énekest és vállalkozót a teaházának egykori üzletvezetője jelentette fel, aki állította, hogy a Zöld Teknős Teabarlang nevű hely villanyórája meg volt buherálva, akkor is volt áram, amikor az összes biztosítékot lekapcsolták.

A 24.hu tudósítása szerint az ügyészség nagyobb értékre elkövetett lopás és felbujtóként elkövetett bélyeghamisítás miatt emelt vádat a teaházat üzemeltető cég ügyvezetőjével szemben, aki maga Kozsó. A vádirat szerint a vádlott egy eddig ismeretlen személyt rábírt arra, hogy a vendéglátóhely villanyórájának plombáját eltávolítsa, s annak a számlálóját visszatekerje, majd hamis zárópecsétet szereljen rá vissza. Az énekes az óra állását nem jelentette be, az éves leolvasást nem biztosította a szolgáltatónak, a jogellenes áramhasználattal 1,75 millió forint kárt okozott.

Az ügyészség 1 év 4 hónap börtönt kért 3 év végrehajtásában próbaidőre felfüggesztve abban az esetben, ha Kozsó beismeri a tettét, és lemond a tárgyaláshoz való jogáról. Az énekes nem élt az alkuval,tagadta bűnösségét.

A tárgyalás következő köre április 3-án várható.

Címlapkép: YouTube.
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25