Felszámolhatják Vajna Tímea vállalkozását: ennyi volt?

Felszámolhatják Vajna Tímea vállalkozását: ennyi volt?

2019. december 7. 09:32

A cégbírósági adatokból kiderül, hogy november 25-én a Fővárosi Törvényszék elrendelte a kisebbségi tulajdonos Vajna Tímea miatt ismertté vált gyémántkereskedő cég, a Dorottya Diamond Palace Kft. felszámolását - szúrta ki a 24.hu.

Az ékszerkereskedés már augusztusban is kongott az ürességtől, most pedig még mindig nem adta le a tavalyi éves beszámolóját, aminek határideje május 31. volt. Vajna Tímea még egy korábbi interjúban beszélt arról a TV2-nek, hogy a cég rosszul áll, mert az alkalmazottak lopnak tőle.

A cég beharangozása is heves indulatokat váltott ki az emberekből. Még 2015 elején szállt be 49 százalékos tulajdonrésszel a Vajna Tímea és Andy Vajna közös érdekeltségének számító Beauty Enterprises Hungary Rendezvényszervező Kft. Akkor az Operabálon méregdrága ruhában parádézott Vajna Tímea, és fotót is készített róla, a kép mellé pedig azt írta, hogy "remélem, minden nő valami hasonlót kapott Valentin-napra! A gyémánt örök! Minden nő megérdemli a csillogást."

Sokan felháborodtak, mire Vajna Tímea nem hagyta annyiban a dolgot, szerinte azok a férfiak, akik leszólják őt emiatt, igazi lúzerek, ugyanis egy nőnek igenis szüksége van gyémántra - írja a lap.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?