Magyar luxustermék indult hódító útjára: rengetegen imádják

Magyar luxustermék indult hódító útjára: rengetegen imádják

2019. november 27. 08:14

Sárgák, kékek, zöldek, lilák és rózsaszínek. Apró manóházak, tekergő indák, élénk fantáziavirágok vagy épp tengeróceánok lakói köszönnek vissza Melegh Andrea selyemre festett képein, selyemsálain és -kendőin. A pécsi selyemfestő formavilága, színharmóniája egyéni és mással nem összetéveszthető. Unikális termékeivel már elbűvölte mind a szakmát, mind az egyedi portékákra vágyó vevőket. Most a HelloVidéknek elárulta azt is, hogy mitől lesz egy kézműves termék piacképes, kinek a számára lehet értékes és miként válhat önálló turisztikai termékké?

Melegh Andrea a HelloVidéknek többek között elmondta, hogy a selyemfestés egyedi és különleges tevékenység. Valamennyi képes ugyanis arra, hogy érzéseket és hangulatokat fejezzen ki. A művészt azt is elmondta, hogy több mint 25 éve főállású vállalkozóként dolgozik, és ebben a feladatásban például különböző arculatokat gyárt, számítógépes grafikákat készít.

Ezután azonban a selemyfestésből kisvártatva professzió lett, Andreát ugyanis felfedezték, és kiállítást szerveztek a képeinek. Az első megnyitóján el is adott 6 képet, ami anyagilag is visszahozta mindazt, amit addig befektetett az alkotásba. De hogy mi történt ezután, hogyan futott be saját termékeivel Melegh Andrea azt a HelloVidék cikkében olvashatod el!

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25