Hatalmas üzemet épít Magyarországon a legendás magyar márka

Hatalmas üzemet épít Magyarországon a legendás magyar márka

2016. augusztus 27. 17:30

Bérgyártás helyett mostatntól önmaga gyártja termékeit a Márka. Amellett, hogy így rugalmasabban tudják kiszolgálni a vásárlói igényeket, a fejlesztéssel a gyártó közelebb kerül ahhoz, hogy távolabbi piacokon is megjelenhessen üdítőitalaival. 

A felsőlajosi ipari parkban talált otthonra a Márka Üdítőgyártó Kft. új üzeme. A helyszín logisztikailag ideális, hiszen mind az M0-s körgyűrű, mind az M5-ös autópálya közel van - értesült a Népszabadság.

Nem kis fejlesztést valósít meg a cég a helszínen: mivel ők lesznek az első betelepülők, ezért a közművesítést egyedül kell megoldaniuk. 

Ez költséges lehet, de a közeli autóutakon kívül a térségnek stabil a vízellátása, valamint olyan forrásokat is fel tudtak használni a projekt elindításához, melyek a jövőben nem biztos, hogy rendelkezésre állnak majd.

A tízezer négyzetméteres építkezést már megkezdték, a kezdeményezés megvalósulásához hozzájárul:

 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

  • önkormányzati segítséget,
  • vissza nem térítendő pályázati pénz,
  • önerő illetve 
  • hitel, a Növekedés Hitelprogram keretein belül.

 

A beruházás segítségével könnyebb lesz külföldi piacokon is bevezetni a Márka-üdítőket. Saját képviselet kiépítésébe fogtak Romániban, Horvátországban és Szerbiában is.

A hárommilliárdos beruházás egy háromhektáros telken megy végbe, de egy ugyanekkora területre már opciós vételi joggal is rendelkeznek. A beruházás 50 új munkahelyet teremt, és remélhetőleg jövő nyártól el is indul a termelés az új üzemben - írja online kiadásában a Népszabadság.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 24. csütörtök
Iván
25. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. június 23. 20:43