Kivonul Magyarországról az ismert üzletlánc

2013. október 12. 11:03

Bezárnak a természetes alapanyagokból készült ruháiról ismert Jackpot női és Cottonfield férfi márkákat árusító magyarországi üzletek. A brandek új dán tulajdonosa, egy szupermarketlánc, csak Skandináviában viszi tovább saját hálózatában az értékesítést.

Miután a dán anyacég eladta a Jackpot női és a Cottonfield férfi ruházati márkáit, az azokat árusító magyarországi üzletek is fokozatosan bezárnak, a boltokat működtető cég megszűnik - tudta meg a Napi.hu. A magyar boltok várhatóan 2014 első félévében zárnak be.

A magyar leányvállalat 2012-ben bezárta a Váci utcai Jackpot/Cottonfield üzletét, jelenleg öt egységet üzemeltet (a Mammut, a Westend, a MOM, az Allee bevásárlóközpontokban és jelen van a biatorbágyi Premier Outlets Centerben). A cég fő beszerzési forrása a dániai székhelyű anyacég.

NEKED AJÁNLJUK
Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Így szakadt szét a magyar társadalom: ez a 10 legolcsóbb és legdrágább Petőfi utca itthon

A Pictorial Collective-vel karöltve készítette el az elmúlt egy év leforgása alatt a Petőfi utcák népe című fotósorozatot, aminek kapcsán Stiller Ákossal beszélgettünk

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. november 29. szerda
Taksony
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem