8 °C Budapest

Szuperolcsó áruház jön Budapestre

Pénzcentrum
2011. augusztus 13. 13:32

A jelenlegi tervek szerint 2012 első felében egy új kiskereskedelmi formátum, egy többszintes outlet pláza nyitja meg kapuit Budapest belvárosában. A 10.000 nm-es bevásárlóközpont szakít az outlet bevásárlóközpontok eddig megszokott elhelyezkedési politikájával, és nem a város peremén, hanem a belvárosban a Róbert Károly körút, Váci út és Lehel út közti szakaszán nyit, a korábban lakberendezési áruházként működő Material Center helyén.

A Grand Fashion Outletben a vásárlók, a fejlesztő állítása szerint, világmárkák termékeit vásárolhatják meg 30-70%-os kedvezménnyel. A koncepció szerint minden korosztály megtalálja majd a számára legvonzóbb márkákat, termékeket. Az Outlet Centerben helyet kapnak női, férfi és gyermek divatmárkák, farmereket, alsóneműket, sport felszereléseket, cipőket, táskákat, és kiegészítőket árusító üzletek egyaránt. A látogatóknak további szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget nyújt az épületben jelenleg is üzemelő G1 Gokart pálya, a 2000 nm-es Fitness Factory és a szintén 2000 nm-en üzemelő Mec Event Konferencia Center.

"A ház körülbelül 50 üzlettel nyit újra, melyek állapota lehetővé teszik, hogy a bérlők viszonylag alacsony beruházás mellett alakíthatják ki üzleteiket" - mondta Csörgő Anita, a bérbeadással és a ház újrapozícionálásával kizárólagosan megbízott Colliers International Hungary kiskereskedelmi üzletágának igazgatója.

Az új outlet nyitása az eredetileg meghirdetett 2011 őszétől fél évet tolódott.

 

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem