24 °C Budapest

Jeans Club: újabb boltokat kell bezárni

2011. július 21. 11:02

Csehországban csődbe ment az olcsóbb férfi és női divatot áruló Jeans Club magyar kereskedelmi társaság. Magyarországon április végén kértek csődeljárást.

Az E15 prágai gazdasági lap csütörtöki kiadása szerint a Jeans Club a héten bezárta utolsó prágai üzletét is. A társaság további üzleteit már a múlt héten bezárták, s leálltak a Jeans Club cseh internetes oldalai is.

Mint arról korábban beszámoltunk, április 28-án csődeljárás iránti kérelmet nyújtott be a Fővárosi Bíróságon a JEANS CLUB Ruházati és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság.

A Jeans Club Kft. 20 éves múltra tekint vissz, nemzetközi üzlethálózattal és 54 üzlettel rendelkezik. Magyarországon Budapest minden nagyobb plázájában és 17 vidéki városban van jelen.

A magyar magánszemélyek tulajdonában lévő cég eredménye 2009-ben 45,5 milliós profitot mutatott. A nettó árbevételének 71,1 százalékát Magyarországon érték el, de Csehországban és Lengyelországban is jelen vannak. Arról egyelőre nincs hír, hogy a cég lengyel boltjait is veszély fenyegeti-e.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?