20 °C Budapest

Magyar sikertörténet: csokigyárunk meghódítja a világot?

2011. március 8. 10:02

Nyolc hónappal indulása után már igazi sikertörténetnek számít a csokoládékülönlegességeket gyártó hazai vállalkozás, a chocoMe - írja a Magyar Hírlap.

A manufaktúra honlapján a vásárló egyénre szabottan, a saját ízlésvilágának megfelelően tudja összeállítani csokoládéját. A termék sikerét mutatja az is, hogy jelentős egyéni rendelői bázisukon túl a viszonteladók - borszaküzletek, ajándék- és virágüzletek, csokoládéboltok, gourmet-szaküzletek - részéről is hatalmas az érdeklődés

A közeljövőben indul a magyar chocoMe első külföldi szállítmánya Dél-Franciaországba, heteken belül pedig - borszaküzletekben és ajándékboltokban - Szlovákiában is beindul az értékesítés. Mészáros Gábor cégvezető a lapnak elmondta: a napokban, a cég működésének nyolcadik hónapjában aláírták első franchise-szerződésüket, s így a hazai specialitások egy másik földrészen fekvő országban is hódító útra indulhatnak.

A cég kínálatában hatvanmillió - liofilizált gyümölcsökkel és fűszerkülönlegességekkel ízesített - csokivariációval számol.

 

A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 23. szombat
Tekla
38. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM