11 °C Budapest

Ezúttal nem vacakolt a Lidl: a kísértetház után is van élet

Pénzcentrum
2009. december 1. 12:32

Újabb Lidl üzlet nyitja meg kapuit Győrben, ahol lassan a bevásárlóközpontok, boltok - kis túlzással - egymás hegyén-hátán épülnek -írja a kisalfold.hu.

December 10-én nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt a Lidl harmadik üzlete Szabadhegyen, a Bilux főhadiszállásának szomszédságában. Ezzel a német üzlethálózat egy éven belül harmadik boltját adja át Győrben.

Az első győri boltot csak "kínkeservesen" nyithatták meg a németek: hónapokig kísértetházként állt az épület, az engedélyezési eljárás elhúzódása miatt. A második és a harmadik Lidl beüzemelése ugyanakkor ennél jóval gyorsabban történt.

A lap szerint még mindig komoly nyereséggel kecsegtető üzletet jelent bevásárlóközpontot, vagy főként élelmiszerre alapuló üzletet nyitni a kisalföldi fővárosban, vagyis nyilvánvalóan vannak tartalékok Győr vásárlóerejében.

Csak 2009-ben a két Lidl bolt mellett megnyílt a Duna Center, az ETO Park - utóbbi két bevásárlóközpont egyébként ugyanarra a napra időzítette az első nyitást -, az Aldi szintén a Fehérvári út közelében nyitott új áruházat. A kisalfold.hu információi szerint ráadásul az Auchan sem tett le győri terjeszkedéséről.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 29. szerda
Auguszta
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?