3 °C Budapest

Újabb milliárdos BKV-botrány?

Pénzcentrum
2009. október 21. 09:17

Regőczi Miklós, a közlekedési vállalat korábbi vezérigazgató-helyettese 35 milliós végkielégítése után most milliárdokért dolgozna a BKV-nak. A Magyar Nemzet információ szerint Regőczi egy buszbeszerzésben érdekelt.

A korábbi vezérigazgató, Antal Attila helyetteseként ismertté vált Regőczi a BKV úgynevezett midibuszainak beszerzésére kiírt pályázatán induló VT-Transman Kft. révén kerülhet megint kapcsolatba a közlekedési vállalattal.

A Magyar Nemzet információi szerint Regőczit nemrég nevezték ki a VT-ben jelentős részesedéssel rendelkező Eurobus Invest Zrt. vezérigazgatójává, szerződését két héttel a BKV-tender megjelenése után kötötték.

A BKV kommunikációs igazgatója elmondta: a napokban zárult le a negyven midibusz beszerzésére kiírt közbeszerzési eljárás ajánlattételi szakasza, de részletekről egyelőre nem tudott beszámolni.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Így szakadt szét a magyar társadalom: ez a 10 legolcsóbb és legdrágább Petőfi utca itthon

A Pictorial Collective-vel karöltve készítette el az elmúlt egy év leforgása alatt a Petőfi utcák népe című fotósorozatot, aminek kapcsán Stiller Ákossal beszélgettünk

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. november 28. kedd
Stefánia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem