5 °C Budapest

Budapest Bank: egyedülálló számlacsomag az induló vállalkozásoknak

2009. április 10. 12:30

Már igényelhető a WebStart számlacsomag a Budapest Banknál, mely a kedvező számlavezetési ajánlaton túl díjmentes weboldal elkészítését és annak egy éves üzemeltetését is nyújtja a vállalkozóknak. Egy nemrég készült felmérés szerint a mikrovállalatok sikerességének egyik alapja, hogy a cég rendelkezzen működő internetes honlappal.

A Budapest Bank, a kis- és középvállalkozások bankja a napokban indított WebStart számlacsomaggal a frissen alakult vállalkozások beindításában nyújt segítséget. Az igen kedvező számlavezetési ajánlaton túl a pénzintézet szakmai szolgáltató partnere, a StartAdmin Kft. díjmentesen elkészíti a vállalkozás honlapját, illetve vállalja annak egy éves üzemeltetését.

A növekedés egyik fontos tényezője az önálló céges weboldal
A számlacsomag kialakítását megelőzően a Budapest Bank felmérést végzett 1000 mikrovállalat körében. A kutatás célja volt, hogy átfogó képet adjon a magyarországi mikrovállalatok alapvető jellemzőiről, attitűdjeikről és a sikeres működésükhöz szükséges feltételekről.

A felmérésből kiderült, hogy a sikeresnek mondható cégnek
- több tulajdonosa van,
- folyamatos bevételt garantáló szerződésekkel rendelkezik,
- ügyfélszerkezetére a néhány nagy és több kis ügyfél jellemző,
- működéséhez üzleti tervet készít,
- saját honlappal rendelkezik. 


A siker egyik kulcsa tehát egyértelműen az online elérhetőségben rejlik, ennek ellenére a mikrovállalatok 82%-a nem rendelkezik saját oldallal. A kutatás szerint a weboldallal rendelkező cégek 53%-a a fejlődő, vagy növekvő életciklusban tart, ugyanakkor azon vállalkozások közül, melyek nem tartanak fenn saját honlapot, csak 26% sorolható e két kategóriába.

Webstart számlacsomag: díjmentes céges honlap a Budapest Banktól

A cégalapítás és a működés beindítása magas költségekkel jár a kezdő mikrovállalatok számára, emellett többnyire technikai nehézségeket is okoz a saját weboldal elkészítése. "A jelenlegi gazdasági körülmények között nagy könnyebbséget jelent a Budapest Bank számlacsomagja, hiszen a kedvező számlavezetési díj mellett a weboldal díjmentes elkészítése és egy éven át tartó üzemeltetése jelentős költségmegtakarítást eredményez, emellett segíti az induló céget üzleti céljai mihamarabbi elérésében" - mondta Erdei Zsuzsa, a Budapest Bank mikrovállalati vezetője.

A díjmentes weboldal szolgáltatás magában foglalja a vállalkozás honlapjának kialakítását tízféle választható design-nal, egy év időtartamra tárhely biztosítását, a honlap üzemeltetését, a domainnév bejegyzését és a Google statisztikai rendszerébe való regisztrációját. A weboldal létrehozásában a bank szakmai partnere által nyújtott telefonos és személyes ügyfélszolgálat is rendelkezésre áll. A Budapest Bank a díjmentes weboldal mellett a számlacsomagra vonatkozó kedvezményekkel is szolgál: termékét úgy alakította ki, hogy a kezdő mikrovállalatok számára legfontosabb szolgáltatások alacsony áron legyenek hozzáférhetőek. A WebStart havi számlavezetési díja mindössze 199 Ft: a csomag díjmentes Internetbank szolgáltatást és bankkártyát tartalmaz.

Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 10. szombat
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?