20 °C Budapest

Budapest Bank: egyedülálló számlacsomag az induló vállalkozásoknak

2009. április 10. 12:30

Már igényelhető a WebStart számlacsomag a Budapest Banknál, mely a kedvező számlavezetési ajánlaton túl díjmentes weboldal elkészítését és annak egy éves üzemeltetését is nyújtja a vállalkozóknak. Egy nemrég készült felmérés szerint a mikrovállalatok sikerességének egyik alapja, hogy a cég rendelkezzen működő internetes honlappal.

A Budapest Bank, a kis- és középvállalkozások bankja a napokban indított WebStart számlacsomaggal a frissen alakult vállalkozások beindításában nyújt segítséget. Az igen kedvező számlavezetési ajánlaton túl a pénzintézet szakmai szolgáltató partnere, a StartAdmin Kft. díjmentesen elkészíti a vállalkozás honlapját, illetve vállalja annak egy éves üzemeltetését.

A növekedés egyik fontos tényezője az önálló céges weboldal
A számlacsomag kialakítását megelőzően a Budapest Bank felmérést végzett 1000 mikrovállalat körében. A kutatás célja volt, hogy átfogó képet adjon a magyarországi mikrovállalatok alapvető jellemzőiről, attitűdjeikről és a sikeres működésükhöz szükséges feltételekről.

A felmérésből kiderült, hogy a sikeresnek mondható cégnek
- több tulajdonosa van,
- folyamatos bevételt garantáló szerződésekkel rendelkezik,
- ügyfélszerkezetére a néhány nagy és több kis ügyfél jellemző,
- működéséhez üzleti tervet készít,
- saját honlappal rendelkezik. 


A siker egyik kulcsa tehát egyértelműen az online elérhetőségben rejlik, ennek ellenére a mikrovállalatok 82%-a nem rendelkezik saját oldallal. A kutatás szerint a weboldallal rendelkező cégek 53%-a a fejlődő, vagy növekvő életciklusban tart, ugyanakkor azon vállalkozások közül, melyek nem tartanak fenn saját honlapot, csak 26% sorolható e két kategóriába.

Webstart számlacsomag: díjmentes céges honlap a Budapest Banktól

A cégalapítás és a működés beindítása magas költségekkel jár a kezdő mikrovállalatok számára, emellett többnyire technikai nehézségeket is okoz a saját weboldal elkészítése. "A jelenlegi gazdasági körülmények között nagy könnyebbséget jelent a Budapest Bank számlacsomagja, hiszen a kedvező számlavezetési díj mellett a weboldal díjmentes elkészítése és egy éven át tartó üzemeltetése jelentős költségmegtakarítást eredményez, emellett segíti az induló céget üzleti céljai mihamarabbi elérésében" - mondta Erdei Zsuzsa, a Budapest Bank mikrovállalati vezetője.

A díjmentes weboldal szolgáltatás magában foglalja a vállalkozás honlapjának kialakítását tízféle választható design-nal, egy év időtartamra tárhely biztosítását, a honlap üzemeltetését, a domainnév bejegyzését és a Google statisztikai rendszerébe való regisztrációját. A weboldal létrehozásában a bank szakmai partnere által nyújtott telefonos és személyes ügyfélszolgálat is rendelkezésre áll. A Budapest Bank a díjmentes weboldal mellett a számlacsomagra vonatkozó kedvezményekkel is szolgál: termékét úgy alakította ki, hogy a kezdő mikrovállalatok számára legfontosabb szolgáltatások alacsony áron legyenek hozzáférhetőek. A WebStart havi számlavezetési díja mindössze 199 Ft: a csomag díjmentes Internetbank szolgáltatást és bankkártyát tartalmaz.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 27. hétfő
Adalbert
39. hét
Szeptember 27.
Idegenforgalmi világnap
Szeptember 27.
A Google születésnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?