1 °C Budapest

Segítség a KKV-k számára a Budapest Banktól

2009. március 16. 11:30

Csatlakozott az Új Magyarország Forgóeszköz Hitelprogramhoz (UMFORG) a Budapest Bank, tovább bővítve ezzel a banknál elérhető, kis- és középvállalkozások számára nyújtott, államilag támogatott hitelek körét. A legújabb, kedvezményes finanszírozási csomag a vállalkozások átmeneti forráshiányát segít áthidalni.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Március elejétől elérhető a Budapest Banknál a Magyar Fejlesztési Bank által refinanszírozott forgóeszköz hitel, amely akár 200 millió forinttal segíti a magyarországi kis- és középvállalkozásokat.

A Budapest Bank kiemelt figyelmet fordít a kis- és középvállalkozásokra, és egyik legfontosabb feladatának tekinti, hogy részt vállaljon a KKV-k működésének, fejlődésének elősegítésében a megváltozott gazdasági körülmények között.

"Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a vállalkozások számára az aktuális Európai Uniós és hazai támogatások megszerzésére irányuló pályázati lehetőségekről. Emellett kapcsolódó finanszírozási csomagjainkkal segítjük őket abban, hogy a sikeres fejlesztési projektjeikhez minél több EU-s és hazai támogatást tudjanak igénybe venni" - mondta Plank Gábor, a Budapest Bank vállalati üzletágának vezetője.

A legújabb, a vállalatok átmeneti likviditáshiányát enyhítő forgóeszköz hitelen (UMFORG) kívül szintén hozzáférhető a Budapest Banknál az Új Magyarország Kis- és Középvállalkozói Hitelprogram, amely hosszú lejáratú, kedvezményes hitellehetőséget kínál a vállalkozások beruházási- és fejlesztési céljaihoz akár 100 millió forintig.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Régóta jól működik a Budapest Banknál továbbá az Új Magyarország Vállalkozásfejlesztési Hitelprogram, amely széles körben biztosít forrást a vállalkozások beruházásainak megvalósításához 5 millió és 3 milliárd forint összeghatárok között, akár 15 éves futamidővel.

A Budapest Bank fiókjaiban az ügyfelek teljes körű tájékoztatást kaphatnak az aktuális lehetőségekről, a pénzintézet szakemberei pedig igény esetén speciális finanszírozási csomagot állítanak össze az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében lehívható támogatások saját forrásának előteremtéséhez, és a projekt kivitelezésének folyamatos finanszírozásához.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 27. 20:59