Országos csoki-hálózat Magyarországon

Pénzcentrum
2008. szeptember 3. 16:00

Az egzotikus nevű Azték Choxolat menedzsmentje elérkezettnek látta az időt arra, hogy a budapesti mintaegységből kiindulva országos hálózatot hozzon létre - adja hírül a Franchiseportál.

Azték

A terjeszkedést természetesen franchise formában képzelik el.

A fővárosi üzlet választékában a saját gyártású termékek között csokis banántorta, chilis kókuszgolyó, citromos-zöldborsos csokoládé szelet is megtalálható. Számtalan bonbont is árulnak, s lehetőség nyílik forró csoki fogyasztására is.

Az édességeket céges ajándékként is értékesítik, de díszcsomagolásban lehetőség nyílik különleges alkalmakra is csokoládét vásárolni csokoládét.

Chocolate Graphics

Egy másik, csokoládéval összefüggésben hozható franchise-koncepció ugyan még nincs jelen hazánkban, azonban 35 nemzetközi franchise-partnerrel rendelkezik szerte a világban. Ez a hálózat pedig a Chocolate Graphics.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A franchise-lánc jellegzetessége, hogy személyre szabott feliratokkal, képekkel ellátott csokoládét árul. A technológia alapja nem a csokoládéra való nyomtatáson alapul, s a teljes termék ehető csokoládéból készül.


Fényképes csoki Forrás:chocolategraphics.com
A cég honlapján megtalálható információk alapján jelenleg 4 különböző eljárással készült csokoládét lehet rendelni:
 logo-csoki,
 fényképes csoki,
 3D-s mintájú csoki,
 márványozott mintájú csoki.

A hálózathoz való csatlakozáshoz 50 ezer dollár (8,2 millió forint) értékű kezdeti pénzösszegre van szükség, a teljes tőkeigény pedig 250-375 ezer dollár (41 - 62 millió forint).

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?