Országos csoki-hálózat Magyarországon

Pénzcentrum
2008. szeptember 3. 16:00

Az egzotikus nevű Azték Choxolat menedzsmentje elérkezettnek látta az időt arra, hogy a budapesti mintaegységből kiindulva országos hálózatot hozzon létre - adja hírül a Franchiseportál.

Azték

A terjeszkedést természetesen franchise formában képzelik el.

A fővárosi üzlet választékában a saját gyártású termékek között csokis banántorta, chilis kókuszgolyó, citromos-zöldborsos csokoládé szelet is megtalálható. Számtalan bonbont is árulnak, s lehetőség nyílik forró csoki fogyasztására is.

Az édességeket céges ajándékként is értékesítik, de díszcsomagolásban lehetőség nyílik különleges alkalmakra is csokoládét vásárolni csokoládét.

Chocolate Graphics

Egy másik, csokoládéval összefüggésben hozható franchise-koncepció ugyan még nincs jelen hazánkban, azonban 35 nemzetközi franchise-partnerrel rendelkezik szerte a világban. Ez a hálózat pedig a Chocolate Graphics.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 127 668 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,12% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,37%; az MKB Banknál 9,39%,  a Takarékbanknál pedig 9,53%; míg az Erste Banknál 10,06%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni az OTP Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A franchise-lánc jellegzetessége, hogy személyre szabott feliratokkal, képekkel ellátott csokoládét árul. A technológia alapja nem a csokoládéra való nyomtatáson alapul, s a teljes termék ehető csokoládéból készül.


Fényképes csoki Forrás:chocolategraphics.com
A cég honlapján megtalálható információk alapján jelenleg 4 különböző eljárással készült csokoládét lehet rendelni:
 logo-csoki,
 fényképes csoki,
 3D-s mintájú csoki,
 márványozott mintájú csoki.

A hálózathoz való csatlakozáshoz 50 ezer dollár (8,2 millió forint) értékű kezdeti pénzösszegre van szükség, a teljes tőkeigény pedig 250-375 ezer dollár (41 - 62 millió forint).

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 1. szombat
Hugó
13. hét
Április 1.
Bolondok napja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?