Új székhelyen a Magyar Franchise Szövetség

Pénzcentrum
2008. június 6. 16:58

A Magyar Franchise Szövetség évi rendes közgyűlésére 2008. június 5-én került sor. A rendezvénynek a Hotel Buda Mercure, Mátyás terme adott otthont. A közgyűlés valamennyi napirendi pontját teljes egyetértésben, egyhangúlag szavazta meg a tagság. Ezek keretében elfogadták Lavotha Ildikó elnök asszony tolmácsolásában a 2007-es évi beszámolót, valamint a szakmai szervezet székhelyváltozását is.

A Magyar Franchise Szövetség új székhelye és levelezési címe 1121 Budapest, Kútvölgyi út 68.

A rendezvényen előadást tartott a Magyar Nemzeti Bank alelnöke, Király Júlia „Aktuális gazdasági és monetáris politikai kérdések” címmel. Előadásában többek között bemutatta a magyar gazdaság inflációs céljait, illetve a reálárfolyam várható alakulását.

Sor került a juniorból rendes taggá váló cégek, illetve az idén jubileumot ünneplő tagok elismerésére. Elnök asszony elismerő oklevelet adott át Pesei Tamásnak, a Szövetség alapító tagjaként is múlhatatlan érdemeket szerzett McDonald's Magyarország Kft. igazgatójának elismerésül a franchise 20 éves Magyarországi jelenlétéért.

Valamint rendes taggá válásuk alkalmából elismerést kapott a Katedra és a Főzelékfaló franchise-hálózatok.

A Felügyelő Bizottságban bekövetkezett változásokról, Bakai János (Fit Forma Kft.) felmentését kérte, helyette Pesei Tamást (McDonald's Magyarország Kft.) kooptálta a tagság. Bemutatták a Szövetség új tagjait is, jelesül a márkanevek Alain Delon, CG Greetings, GEKKO, J.PRESS, Knockies, Thomy Folia és a Quad Light.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Szó esett továbbá a Magyar Franchise Szövetség szakmai előmeneteleiről, a GKM és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséggel történt egyeztetésekről, a Magyar Marketing Szövetséggel való együttműködésről, illetve a Joint Venture és a Magyar Ingatlan Szövetséggel ápolt jó kapcsolatról.

A Szövetség idei rendezvényei lesznek még szeptember folyamán „A sikeres franchise receptje” címmel klubdélután, majd októberben „A franchise az átvevő szemével” témában előadássorozat, szintén klubdélután keretében. Továbbá a Nemzetköz Franchise Kiállítás és BuyBrand Show-n, mely 2008. november 6. és 8. között kerül megrendezésre, egy napos szakmai konferenciát és programjában kerekasztal beszélgetést szervez a Szövetség.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem