27 °C Budapest

Magyar franchise siker - öt hónapon belül az ötödik nyílik

Pénzcentrum
2008. június 4. 11:30

A 100 százalékban magyar Vianni Üzletlánc a tervezettnél is nagyobb ütemben bővült az idei év során. Május közepén nyitotta meg kapuit a legújabb, tatabányai egység Tapolca, Keszthely, Szenthotthárd és Pacsa után, márciusban pedig megújulva várja a vásárlókat az ajkai és csabrendeki Vianni - adja hírül a Franchiseportál.


Forrás: Franchiseportál
Deák Zsolt - a Vianni Üzletlánc ügyvezetője - beszámolt arról is, hogy a sok érdeklődő, (akik a multik nyomása elől egy profin működő üzletláncba történő belépésben látják versenyképességük megteremtését) komoly szelekció után és csak olyan területeken kaphatnak belépési jogot a láncba, ahol még nem működik Vianni üzlet, mivel a tagok területi védettséget élveznek. Ez azt jelenti, hogy adott város közigazgatási területén csupán egy Vianni üzlet működhet, ez alól kivételt képeznek a 40 ezer lakosnál nagyobb városok.

A csatlakozni kívánóknak 3-5 millió forintos kezdőtőkével, s több mint kétezer lakossal rendelkező településen legalább 50 négyzetméter eladóterű bérelt, vagy saját üzlettel kell rendelkeznie. A csatlakozáskor egyszeri belépési díjként 200 - 500 ezer forint közötti összeget kell fizetni, melyet a Vianni Kft. a jelentkező arculatának kialakítására fordítja.

A belépés feltétele továbbá a kötelező újságszórás, melynek költsége darabonként 3 forint, ebből 50 százalék visszatérítést kapnak az elvárásokat teljesítők. A franchise átadó természetesen segítséget is nyújt például az üzlethelység kiválasztásában, a termékcsoportok elhelyezésének megtervezésében, a polctükrök kialakításában, a polcrendszer megtervezésében és beszerzésében.

A franchise átvevő emellett segítséget kap a Vianni jegyeit viselő egységes dekoráció megtervezésében, a látványterv elkészítésében és kihelyezésében, az áru- és vagyonvédelmi rendszerek, biztosítások koordinálásában is.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Forrás: Franchiseportál

Várhatóan 1-2 havonta nyílnak további új (80-400 m2-es) Vianni üzletek Nyugat-Magyarországon, (felújításra kerül ugyanennyi) így év végére már több mint 40 modern, új és megújult üzlettel várják a vásárlókat.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Régi klasszikus tér vissza a magyar boltokba: sokak kedvence lesz ismét elérhető a polcokon

Tíz év után ismét megjelenhet Lakatos István Év Gyerekkönyve-díjas meseregénye, a Dobozváros!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 14. vasárnap
Marcell
32. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?