27 °C Budapest

Válság ellenére is jól teljesít az amerikai RE/MAX

Pénzcentrum
2008. május 27. 11:59

A 2007-es amerikai eredmények: Az Egyesült Államok legbefolyásosabb elemző intézetei szerint a RE/MAX túlszárnyalta piaci versenytársait. A 2007-ben a RIS Media Power Survey szerint az átlagos RE/MAX társértékesítő 15.5 szerződést zárt le, 39 százalékkal többet, mint a legjobban teljesítő vetélytárs. A REAL Trends 500 felmérésében is a RE/MAX teljesített legjobban az amerikai ingatlanosok között, szerintük 19%-kal több szerződést sikerült lezárni, mint a második helyezettnek. A REAL Trends 500 szerint az átlagos amerikai ügynök 7.6 szerződést zárt le tavaly.

Az amerikai ingatlanpiacon tapasztalható negatív tendenciák ellenére a RE/MAX tavaly több mint négy százalékkal több irodát nyitott és több mint tizenkét százalékkal több franchise-t értékesített az elmúlt hét év átlagához képest.

A National Association of Realtors adatai alapján majd 80.000 ingatlaniroda működik az Egyesült Államokban. A REAL Trend 500 és RIS Power Broker Survey egyaránt kutatják és ismertetik a szakma elitjének tartott legsikeresebb irodákat. A REAL Trends 500 listáján az összes iroda közül a legjobb helyek 30%-át RE/MAX partnerek foglalják el, 149 bróker irodája került be az elitbe. Más cég meg sem közelítette ezt az eredményt, sőt a lista második és harmadik helyezettje összesen sem tudott ennyi kitűnő irodát kiállítani.

"A sikert sokféleképpen lehet mérni az ingatlanpiacon, de a legfontosabb ismérv, hogy az értékesítőid mennyit termelnek" - mondta Margaret Kelly, a RE/MAX International ügyvezető igazgatója. "A két tekintélyes elemző intézet felmérése megint megmutatta, hogy a RE/MAX messze túlszárnyalja a versenytársak eredményeit. Ez kritikus fontosságú a jelenlegi piacon, ahol az ügyfél olyan társértékesítőt keres, aki elvégzi a munkát." Kelly szerint a siker egyik legfontosabb támasza a RE/MAX International nyújtotta oktatás.

"A mi társértékesítőink a RE/MAX Egyetemnek, azaz multimédiás oktatási rendszerünknek is köszönhetően vezetik a piacot, amely éjjel-nappal elérhető, nem is szólva a RE/MAX Satellite Network televíziós csatornáról, amely az egyetlen ilyen vállalkozás az iparágban." A trendnek megfelelően az Interneten adott szolgáltatás is hozzájárul a sikeres üzletkötésekhez: "Ma, a legtöbb ember az otthoni számítógép előtt ülve kezdi el keresni az ingatlanokat. A mi kínálatunk mindig naprakész és az oldalunk a legnézettebb site az ingatlanpiacon."

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 18. csütörtök
Frigyes
29. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. július 17. 20:53
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem