11 °C Budapest

Újabb pályázatok társadalmi egyeztetésen

Pénzcentrum
2008. április 17. 08:57

Négy új kiírás jelent meg a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) honlapján társadalmi egyeztetésre. Az egyeztetési időszak 2008. április 16-tól 29-ig tart.

A KEOP 2.2.3 konstrukció célja az emberi tevékenységből származó szennyezések megelőzése, a természetes (jó) vízminőség megőrzése az ivóvíz termelés céljára kiépített vízművek környezetében.

A KEOP 2.2.2 kiírás támogatja a Víz Keretirányelv (VKI) végrehajtásához tartozó 2007-től működő monitoring rendszer továbbfejlesztését a felszíni- és felszín alatti víztestek, valamint a védett területek állapotának figyelemmel kísérése és rendszeres értékelése érdekében.

A KEOP 6.1.0 kiírás a kompetens és felelős fogyasztói magatartás elterjedésének segítését, a fenntartható életmód értékeinek és eszközeinek széleskörű elterjesztését, a környezeti tanácsadók módszertani kultúrájának korszerűsítését, és a fenntarthatóság tanulásához való jobb hozzáférés biztosítását célozza.

A KEOP 6.2.0 konstrukció ahhoz kíván hozzájárulni, hogy a különböző érintettek (gazdasági szféra, civil szféra, oktatás, tudományos szféra, tanácsadók és lakosság) együttműködésének eredményeként a társadalom minél szélesebb körében tudatosuljon a fenntarthatóság mint értékrend, ismertté váljanak a fenntartható alternatívák használatának módjai és a fogyasztás környezeti hatásai, valamint javuljon a különböző fenntartható fogyasztási alternatívák ismertsége, elérhetősége és használata - áll az NFÜ honlapján.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az NFÜ felhívja a pályázók figyelmét, hogy a pályázati kiíráshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat április 29-ig a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban várják.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 25. szombat
Irén, Írisz
12. hét
Március 25.
A gofri világnapja
Március 25.
A Föld órája
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?