5 °C Budapest

Fejlesztjük az országot: új pályázatok...

Pénzcentrum
2007. szeptember 3. 09:00

Szeptember 11-12-én hirdetik meg az üzleti infrastruktúra fejlesztését támogató pályázatokat mind a hét régióban - írja a Világgazdaság.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Összesen több mint 36 milliárd forint igényelhető, a pályázatokat pedig 2007. október 17-től 2008. január 18-ig lehet benyújtani.

Közép-Magyarországon a rendelkezésre álló 7 milliárd forintból leginkább a meglévő vállalkozások erősítése, újak alakulásának támogatása, és a barnamezős beruházások támogatása érdekében pályázni lehet építés és infrastruktúra-fejlesztésre, eszközbeszerzésre, vagy akár földterület vásárlására.

A Dél-Dunántúl fejlesztése szempontjából jelentős előrelépést jelenthetnek a pályázatok, ugyanis a megszüntetett bányászatnak eddig még nincs alternatívája.

Észak-Alföldön már tavasszal meghirdették a pályázatot, 7,89 és 3 milliárd forintos kerettel, aminek nemrég járt le a beadási határideje. Ebben a térségben az új kiírás a megfelelő üzleti környezet kialakítását, és a kezdő vállalkozások támogatását segítené.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A hamarosan kiírt pályázatok közül Észak-Magyarországnak van a legnagyobb kerete, összesen 8,707 milliárd forint, ahol a legfőbb cél a vállalkozások betelepítésének elősegítése, és az ipari parkok fejlesztése.

2,969 milliárd forint keret áll rendelkezésre a Nyugat-Dunántúlon, ahol leginkább a külföldi tőke itt tartása a legfontosabb feladat.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 17. vasárnap
Hedvig
41. hét
Október 17.
Missziók Világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 16. 19:20