7 °C Budapest

Mire figyeljünk a beadás előtt?

Pénzcentrum
2007. augusztus 17. 08:45

Egy hét múlva kezdődik a Gazdaságfejlesztési Program, valamint a Közép-Magyarország operatív program új pályázatainak beadása. Az alapvető cél a vállalkozások hatékonyságának és versenyképességének növelése a felzárkózó és a központi régiókban is - olvasható a Világgazdaságban.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A 8 felhívásnál összesen csaknem 13 milliárd forint nyerhető el, előzetes becslések szerint 2000 - 2500 vállalkozás juthat támogatáshoz.

Ormosy Gábor, a Magyar Gazdaságfejlesztő (MAG) Zrt. vezérigazgatójának tanácsa szerint érdemes beadás előtt még egy alkalommal áttekinteni a pályázatot, valamint annak mellékleteit, annak érdekében hogy az koherens legyen, illetve formai hiányosság miatt ne minősüljön érvénytelennek a beadott anyag.

A közreműködő szervezet szerint az is nagyon fontos, hogy a pályázatot benyújtók ellenőrizzék, a projekt adatlapján szereplő költségvetés összhangban van-e a mellékelt árajánlatokkal, illetve, hogy az ütemezés időpontjai mindenhol egybecsengenek-e. Kiemelt fontosságú, hogy ne felejtsék el a cégszerű aláírást sem.

Érdemes szigorúan ellenőrinzi a vállalati folyamatmenedzsment, az e-kereskedelem, valamint az egyéb e-szolgáltatások támogatására szolgáló kiírásoknál, hogy az igényelt rendszerek megfelelnek-e a pályázati útmutató V. mellékletében meghatározott feltételeknek.

INDUL A TURMIX, A PÉNZCENTRUM HETI HÍRLEVELE!

Ha a napi hírzaj nélkül szeretnéd olvasni a Pénzcentrum legjobb anyagait, IRATKOZZ FEL HETI HÍRVELEÜNKRE, A TURMIXRA. A legizgalmasabb sztorijaink, heti egyszer, egyenesen a postaládádba.

Fontos változás az eddigiekhez képest az is, hogy a projekt megkezdése már a pályázat befogadásához kötött.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 20. szerda
Vendel
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 19. 17:06