23 °C Budapest

Új pályázat a szélessávra - a településlista felülvizsgálata

Pénzcentrum
2007. augusztus 7. 15:18

Ősszel lát napvilágot a — Magyarország szélessávú internet-infrastruktúrával még nem rendelkező településeit fejlesztő — GOP 3.1.1. "Hálózati Infrastruktúra Fejlesztése" pályázat. A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM), a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) közreműködésével összeállította azt az indikatív településlistát, amely a pályázat megvalósításának lehetséges helyszíneit tartalmazza.

A korábbi állami szélessávfejlesztési programok tapasztalatait felhasználva, a településlista esetleges hibáinak kiküszöböléséhez a GKM valamennyi település és szolgáltató támogatását kéri.

A listával kapcsolatos észrevételek 2007. szeptember 7-ig tehetők meg az NFÜ honlapján, illetve az alábbi postacímen:

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatóság
1133 Budapest
Pozsonyi út 56.

A jelzett hibákat a GKM megbízott szervezete minden esetben kivizsgálja.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Településlista: http://www.nfu.hu/content/399

NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 05:44