23 °C Budapest

Megvan az olcsó fejlődés kulcsa

Pénzcentrum
2007. augusztus 17. 16:00

A kisvállalkozások számára olcsó és hatékony megoldást jelenthetnek az e-learning által nyújtott lehetőségek. Egyre több és több helyek válnak elérhetővé olcsó, akár ingyenes oktatási anyagok, videók akár professzionális, kizárólag céges képzésekkel foglalkozó társaságok, akár nagyobb multinacionális vállalatok jóvoltából.

Az eLearning Guild felmérésében szereplő adatok tanúsága alapján egyáltalán nem nevezhető véletlennek a gombamód történő szaporodás, ugyanis a válaszadó vállalkozások már második helyen jelölték meg az online képzést, a papíralapú tananyagok után, az általuk felálított fontossági sorrendben.

A piackutató cég adatai szerint ráadásul a kisebb vállalkozások dolgozói egyre jobban kedvelik az internet nyújtotta lehetőségeket, így például a Wikipedia-szerű közösen szerkeszthető oldalakat, vagy az online játékokat.

Az egyik professzionális tréner-társaság az EJ4 LLC online képzési filmeket kínál, éves szinten átlagosan 100 dollárba kerül alkalmazottanként az e-learning a társaság becslései szerint.

Egy tipikus kurzus általában 10 perces és 70 diát tartalmaz, amelyeken szövegek, képek, videók találhatóak. Sőt a kurzusok még le is tölthetőek, s az igazán ambiciózus alkalmazottak akár iPod-jukon is újra nézhetik az órákat.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A Microsoft, valamint a Hewlett-Packard is elérhetővé tett oldalán ingyenes vállalati tréning-anyagokat, kifejezetten a kisvállalkozások számára, olyan témakörökben, mint idő-menedzsment, gerilla-marketing, sikersztorik.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?