2 °C Budapest

Ingyen reklámlehetőség kkv-knak?

Pénzcentrum
2007. május 9. 15:00

Amerikában már van erre lehetőség, ehhez mindössze annyit kell tennie a vállalkozásoknak, hogy valamelyik nagy cég termékét, vagy szolgáltatását hirdeti a közös reklámfilmben.

Így például február közepén a Verizon Communications kisvállalkozói üzleti partnerei között küldött szét egy e-mailt, amelyben arról érdeklődött, hogy melyik partner szeretne részt venni a cég rádiókampányában. Két napon belül 25 választ kaptak.

A közös reklámfilmek előnyeit már régebben felfedezték azok a vállalatok, amelyek kifejezetten a kisvállalkozásoknak nyújtanak szolgáltatásokat, vagy gyártanak termékeket, így például a bankok, hitelkártya-társaságok, illetve futárcégek.

Most azonban úgy tűnik, a megoldásban rejlő lehetőségeket már a nagyvállalatok is kezdik felismerni, ugyanis ha igazi embereket használnak reklámkampányaikban, akiknek igazi vállalkozásuk van, sokkal könnyebben érhetnek el egy bizonyos közönség réteget, célcsoportot.

Ami pedig a másik oldalt illeti, a kisvállalatok is gyorsan felismerték azt, hogy ilyen szintű marketing-lehetőséghez csak igen sokára juthatnának hozzá. Mindössze arra kell ügyelni, hogy a reklámozott termék, vagy szolgáltatás beleilleszkedjen a cég filozófiájába.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 29. kedd
Taksony
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?