26 °C Budapest

Kedd reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. december 15.)

2020. december 15. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, az aktuális akciókról, árfolyamokról? Nem tudod, hogy ma a napszemüveged vagy a kesztyűd dobd be a táskádba? Mutatjuk, mire érdemes számítani a mai napon, 2020. december 15.

Névnap

Valér

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 354.13 Ft
USD: 291.63 Ft
CHF: 328.58 Ft
GBP: 388.53 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 41967.89
OTP: 13240 Ft
MOL: 2206 Ft
RICHTER: 7545 Ft

Országos középtávú előrejelzés

December 15. kedd: Borult, párás, főként a nyugati határnál kezdetben foltokban ködös időre számíthatunk. Tartósan rossz látási viszonyok a felhőbe burkolózó hegyvidéki tájakon lehetnek. Legfeljebb északnyugaton van kis esély a felhőzet átmeneti felszakadozására. Szitálás továbbra is előfordulhat. Általában gyenge marad a légmozgás, de a Kisalföldön megélénkül, Sopron környékén megerősödik a déli, délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 6 fok között várható. Késő estére 0 és +4 fok közé hűl le a levegő.

December 16. szerda: Nagyrészt borult időre kell számítani, csak kis területen süthet ki a nap, a rétegfelhőzet felett délutántól a középső és magasabb szinteken is megnövekszik a felhőzet nyugat felől. Tartósabban ködös területek is lehetnek. Szórványos várható csapadék: szitálás, délutántól kisebb eső is, illetve éjszaka, hajnalban néhol ónos szitálás alakulhat ki. Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul.

December 17. csütörtök: Általában borult idő várható, a rétegfelhőzet csak kis területen vékonyodhat el, szakadhat fel. Párás lesz a levegő, tartósan ködös területek is lehetnek. Szórványosan valószínű gyenge csapadék: szitálás, reggelig helyenként eső, illetve éjszaka, hajnalban néhol ónos szitálás, ónos eső. Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Több helyen párás, helyenként akár tartósabban ködös idő várható. Szitálás többfelé okozhat nedves, csúszós útszakaszokat.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Fronthatás nem terheli szervezetünket, de a tartósabban szürke, borongós idő álmosságot, fáradékonyságot okozhat.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

NEKED AJÁNLJUK
A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 17. hétfő
Laura, Alida
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem