29 °C Budapest
Hamis parkolójegyek eladásával szerzett pénzt

Hamis parkolójegyek eladásával szerzett pénzt

2016. június 5. 14:05

Egy dömösi férfi 2016. április és június hónap között egy parkolóban többször olyan napijegyeket adott el, melyeket maga szerkesztett és nyomtatott otthoni számítógépéről. A napijegyeket az önkormányzat által üzemeltetett parkolási automata kiadott nyomtatványa alapján készítette - írja a police.hu.

A férfi a beszedett összeget megtartotta magának. Az esztergomi rendőrök június 4-én kapták el, éppen hamis jegyeket árult. Számítógépét és az előre készített hamis jegyeket lefoglalták. Az Esztergomi Rendőrkapitányság sikkasztás és hamis magánokirat felhasználásának gyanúja miatt indított büntetőeljárást 39 éves dömösi férfi, aki beismerő vallomást tett.

Forrás:police.hu
NEKED AJÁNLJUK
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22