24 °C Budapest
Ősszel a tengerpartra? Ezek a magyar utazók kedvencei

Ősszel a tengerpartra? Ezek a magyar utazók kedvencei

Pénzcentrum
2015. augusztus 26. 09:31

A közkedvelt nyaralási helyek ősszel sem változnak: Görögország és Törökország, ahová akár olcsóbban, autóbusszal is el lehet jutni.

Hazánk keleti régiójában sokan élnek a Debreceni Repülőtérről induló török charterekkel, és ha a szeptemberre, októberre tekintünk, a kevésbé biztonságosnak tekinthető Egyiptomot és Tunéziát is szívesen választják a kellemes időjárás miatt. Ezen kívül Bulgáriát, Horvátországot, Olaszországot és Spanyolországot is keresik, általában 7 éjszakát töltve egy-egy ilyen üdülés alkalmával - mondták a Haon.hu-nak debreceni turisztikai szakemberek.

Az utóbbi években Észak-Ciprus is feltűnt a turizmus palettáján. Sokak kedvelt helye lett Erdély, oda a nagycsaládosok is könnyen eljuthatnak kocsival, és kedvező áron, szép környezetben, magas minőségű szolgáltatásokat kapnak a reptéri illetékek és más költségek megspórolásával

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?