Hitelből a Szigetre: részletre is vehetsz belépőt

Pénzcentrum
2014. augusztus 5. 15:10

Hétfőn kezdődik Magyarország egyik legmeghatározóbb fesztiválja, a Sziget: az idei évtől akár kamatmentes hitelre is megvehetjük a jegyüket - mutatjuk, hogyan.

Jövő héten kezdődik Magyarország egyik legnagyobb nyári rendezvénye, a Sziget fesztivál. Sokan vásárolnak jegyet elővételben, de azoknak sem kell csüggedni, akik nem tudják a teljes jegyárat kifizetni egyben, ugyanis idén először hitelből is megvehetjük a belépőnket.

Hogyan vehetjük meg a jegyünket részletre?

Az idei évben először kötött olyan megállapodást az Auchan és a Sziget, melynek keretében a fesztiválra az áruházak vevőszolgálatain is lehet jegyet váltani, ráadásul az Auchan-kártyának köszönhetően akár részletre is megvásárolhatóak a jegyek.

A jegyvásárláshoz tehát ki kell váltanunk a hitelkártyát, amit egyébként folyamatosan használhatunk, egyéb hitelkártyákhoz hasonlóan - tájékoztatta a Pénzcentrumot az Auchan. Ezzel a megoldással tehát akár "ingyenhitellel" is megvehetjük a belépőnket, csak arra kell figyelni, hogy mindig fel legyen töltve a kártyánk a megadott dátumig. Lényeges, hogy

a jegy ára igazodik a kártyán felhasználható hitelkerethez,

ennek 5-10 százaléka lehet a törlesztőrészlet mértéke, de előtörlesztésre mindig van lehetőség.

A gyakorlatban ez úgy működik, hogy minden hónapban a hitelkártya keretét terhelik a törlesztőrészlettel. Ezt a negatív egyenleget határidőre feltöltve lehet gyakorlatilag ingyenes a felvett kölcsön.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem ma kezdődött

Évtizedes múltra tekint vissza, hogy az Auchan óbudai áruháza és a Sziget között - a fesztivál hetében - a látogatók ingáznak. Már az óbudai lakosok is megszokták, hogy egy hétig a fesztiválozóké lesz az áruház és környéke is. Az elmúlt években az áruház termékkínálatát és készletét, a takarításokat és a biztonsági intézkedéseket is az egy hétre megváltozott vásárlókörhöz igazította. Az áruház felkészülten várja mindig a fesztiválozókat (sátrakkal, hálózsákokkal).

Az áruházlánc emellett a lakosság tájékoztatásában is szerepet vállalt: az óbudai áruházban - heteken keresztül a Szigetet megelőzően - fontos és hasznos információkat juttat el a Sziget Szervezőiroda a lakosság számára, naponta több ezer érintett lakost elérve.

NEKED AJÁNLJUK
Tini unokájával közösen ad ki könyvet a 77 éves, Pulitzer-emlékdíjas fotóművész (x)

Révész Tamás 20 évnyi amerikai élet után visszatért Magyarországra és az újabb könyve már itthon, Budapesten készült.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 24. szerda
Kinga, Kincsõ
30. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm